prof. dr. Jan Jonker

Prof. dr. Jan Jonker is hoogleraar Duurzaam Ondernemen aan de Radboud Universiteit Nijmegen (Nijmegen School of Management). Daarnaast bekleedt hij de regionale Chaire d’Excellence Pierre de Fermat in Toulouse (de Toulouse Business School). Zijn tijd en energie gaan uit naar duurzaam ondernemen en de bijbehorende strategisch, organisatorische en veranderkundige vragen. Hij werkt graag met grote groepen mensen om met elkaar plannen te realiseren.

Rinske Breuer

Rinske Breuer is als consultant en spreker werkzaam bij Strategy Works|Strategy Academy, een adviesbureau dat gespecialiseerd is in strategie consulting en onderwijs. Ze onderzoekt hier de impact van de digitale transformatie op sectoren en organisaties en past dit toe in adviestrajecten bij klanten. Daarnaast heeft ze een passie voor spreken in het openbaar om haar bevindingen en inzichten te delen. In haar lezingen combineert ze theoretische inzichten met praktische voorbeelden om de stof zo relevant en toepasbaar mogelijk te maken voor de deelnemers.

prof. dr. ir. Rini van Solingen

Prof. dr. ir. Rini van Solingen is deeltijdhoogleraar aan de Technische Universiteit Delft. Hij is ook cto bij Prowareness (www.scrum.nl), waar hij organisaties helpt om snel en wendbaar, werkende en waardevolle software op te leveren. Het leiden van grootschalige Agile-transformaties is zijn expertise. In 2010 verscheen van Rini’s hand De kracht van Scrum. Eind dit jaar verschijnt zijn nieuwe boek De Responsive Enterprise - Hoe maak je een grote organisatie net zo snel en slagvaardig als een start-up?

dr. Bas Kodden

Dr. Bas Kodden is onderzoeker op het gebied van leiderschap, ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling. Hij voltooide zijn studie Rechten en zijn studie Bedrijfskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen. Vanaf 2010 is hij werkzaam binnen het Center for Leadership & Personal Development aan Nyenrode Business Universiteit. Sinds september 2017 is hij directeur van het Executive MBA programma. Tot 2010 had Bas een onderneming die uitgroeide tot Recruitment Groep Nederland met meerdere labels en diverse vestigingen. Daarna richtte hij zich op wetenschappelijk onderzoek en het trainen van jonge, ambitieuze studenten naar toekomstige leiders (Hoog Energieke Leidingnemende Doeners). Hij schreef het boek Word een HELD, ook in Engeland en Duitsland uitgegeven.

dr. ir. Martin van Staveren MBA

Dr. ir. Martin van Staveren MBA promoveerde op risicomanagement in organisaties. Hij is kerndocent van de Master Risicomanagement, Universiteit Twente. Vanuit risicobureau VSRM adviseert hij vele organisaties in diverse sectoren over vernieuwend risicogestuurd werken. Daarvoor werkte Martin ruim 20 jaar als ingenieur en manager, in binnen- en buitenland. Hij is o.a. auteur van Risicogestuurd Werken in de Praktijk.

prof. dr. Sander Klous

Prof. dr. Sander Klous is gepromoveerd in de hoge energie fysica. Hij heeft gewerkt op CERN, ’s werelds grootste natuurkundig instituut in Geneve. Daar heeft hij onder andere bijgedragen aan het onderzoek van het ATLAS experiment dat heeft geresulteerd in de ontdekking van het Higgs Boson (Nobelprijs 2013). Klous is managing director Big Data Analytics bij KPMG en is hoogleraar aan de Universiteit van Amsterdam op het gebied van Big Data Ecosystemen. Zijn boek Wij zijn Big Data over de toekomst van de informatiesamenleving, was runner-up bij de managementboek van het jaar verkiezing 2015.