Welkom

 

Met veel genoegen nodigen wij u hierbij uit voor het VTvO Congres 2019 op zaterdag 13 april 2019. Het congres vindt dit jaar plaats in de Philharmonie in Haarlem.

Een perfecte locatie met goede bereikbaarheid, voldoende ruimte en ondersteund met kwalitatief voortreffelijke congres mogelijkheden.

Binnen het thema 'Aesthetic Orthodontics and the Lifetime Patient' is er dit jaar gekozen voor één spreker. We starten op 13 april met de registratie en ontvangst, waarbij u welkom wordt geheten met een kopje koffie of thee en een heerlijke lekkernij. Vervolgens maken we kennis met onze spreker voor de dag, Tif Qureshi.

Tif veranderde het gezicht van cosmetische en esthetische tandheelkunde in heel de wereld. Hij daagde de traditionele benadering die cosmetische tandartsen gebruikten uit en introduceerde het eenvoudiger concept van Align, Bleach en Bond om een revolutie teweeg te brengen in de manier waarop veel tandartsen esthetische tandheelkunde aanbieden. Hierdoor kregen veel meer patiënten toegang tot levens-veranderende resultaten zonder dure en potentieel schadelijke behandelingen.

Gedurende de dag zal Tif tijdens verschillende interessante sessies en lezingen dieper ingaan op esthetische tandheelkunde en zijn bevindingen. Natuurlijk zullen de sessies, zoals u van ons gewend bent, aangekleed worden met voldoende en smakelijke pauze momenten, om u de mogelijkheid te bieden bij te praten met bekenden en kennis te maken met nieuwe collega's. De congresdag wordt gezellig afgesloten met een hapje en een drankje.

Wij hopen u van harte welkom te heten en kijken uit naar een plezierige en leerzame dag!


Vriendelijke groeten,
Namens het VTvO Bestuur

Peter Lamark
Voorzitter VTvO