Vastgoedmarkt Young Talent Award 2019: Lars van Engelen

 

Lars van Engelen, projectdirecteur van Snippe Projecten, heeft de Funda in business/Vastgoedmarkt Young Talent Award 2019 gewonnen. Zijn ontwikkelplan Westerpark-Noord The Green City – een grootschalige, multifunctionele herontwikkeling van het monofunctionele bedrijventerrein Sloterdijk-Zuid – sprak de vakjury het meest aan.

Het was een close-call, want vóór de finale om 10.30 uur op 6 juni 2019 op de Vastgoedmarkt-stand op de Provada stonden de drie finalisten gelijk. Niraj Sewraj (31), stadsontwikkelaar bij BPD, had het beste blog geschreven. Lieske van Pelt, asset manager Retail CBRE Global Investors, haalde online de meeste stemmen binnen. De laatste weken heeft ze een eindspurt gemaakt en streefde daarmee Van Engelen net voorbij.

Vastgoedmarkt organiseerde in 2019 voor het twaalfde jaar de funda in business / Vastgoedmarkt Young Talent Award. 

Over de young talent award:

Kandidaten moeten over tenminste vijf jaar relevante werkervaring beschikken en jonger zijn dan 37 jaar. De winnaar van de Young Talent Award 2019 ontvangt naast een award een opleidingscheque voor Executive Education ter beschikking gesteld door de Amsterdam School of Real Estate (ASRE).