Tim de Vries - Cushman & Wakefield (28) is winnaar van de funda in business / Vastgoedmarkt Young Talent Award 2018


 

Tim de Vries (28) is winnaar van de funda in business / Vastgoedmarkt Young Talent Award 2018. In de finale op de stand van Vastgoedmarkt op de Provada versloeg de consultant van Cushman & Wakefield beide andere kandidaten, Marieke Dessauvagie (Colliers International) en Remco van der Mije (JLL).

 

Tim de Vries wint Young Talent Award 2018 Tim de Vries, de jongste finalist,  behaalde de meeste punten op alle onderdelen waarop de jury beoordeelde: aantal stemmen op de website, de blogs en het optreden in het debat tijdens de finale op 7 juni in de RAI.
 Juryvoorzitter Cuno van Steenhoven noemde hem een ‘overtuigende winnaar op alle fronten’.  Van Steenhoven loofde ook Marieke Dessauvagie en Remco van der Mije  voor hun grote inbreng. ‘Jullie waren sterke kandidaten, maar in een wedstrijd kan er maar één de winnaar zijn.’


De jury van de funda in business / Vastgoedmarkt Young Talent Award 2018 bestond uit: Cuno van Steenhoven, voormalig bestuursvoorzitter DTZ Zadelhoff (voorzitter), Jan Werkman, commercieel directeur funda; Frank Verwoerd, research & consultancy Colliers (winnaar 2017) en Erik Wiegerinck, senior redacteur Vastgoedmarkt.


 

Fotogalerij finale debat 7 juni tijdens PROVADA 2018