Secretaressecongres | 18 april 2019

Secretaressecongres | 18 april 2019

Hét Afdelings- en Medisch Secretaressecongres

18 april 2019  |  Van Der Valk - Utrecht

€ 299,00

Totaal: € 299,00

Primaire doelgroep
Afdelings- en medisch secretaresses, doktersassistentes en overige geïnteresseerde zorgprofessionals.
 

Groepsaanmelding
Wanneer je een groep van zes deelnemers als groep in één keer tegelijk aanmeldt, is de toegang voor de zesde deelnemer gratis. Je moet hiervoor wel de tweede optie voor groepsprijs kiezen, alleen dan zal de zesde persoon gratis zichtbaar zijn.

Let op: de korting is pas zichtbaar bij het invoeren van de zesde persoon.
Gebruik hiervoor de knop onderaan 'Opslaan en extra persoon toevoegen'.

Wil je nog meer personen aanmelden? Rond dan het eerste formulier voor  zes personen af en meld de overige personen in een nieuw formulier aan.

Gegevens 

Het factuuradres kun je invoeren in een volgend scherm bij jouw betaaloverzicht. 

Annuleringsvoorwaarden
Uw inschrijving is alleen schriftelijk te annuleren. Annuleert u tot vier weken voor aanvang van het event, dan brengen wij € 50,00 (incl. btw) aan administratiekosten in rekening. Meldt u zich binnen vier weken voor aanvang af? Dan zijn we helaas genoodzaakt het volledige inschrijfbedrag te berekenen. Overigens kunt u bij verhindering natuurlijk altijd een vervanger van uw inschrijving gebruik laten maken. 

Acceptatie onder voorbehoud
Uw aanmelding wordt beoordeeld door de organisatie. Wanneer u niet behoort tot de primaire doelgroep, behouden wij ons het recht om contact met u op te nemen om uw aanmelding te bespreken. Dit is ook van toepassing op eventuele plaatsvervangers. 


Portretrecht
Tijdens dit congres kan het zijn dat er foto’s gemaakt worden of gefilmd wordt. Wij willen u wijzen op uw portretrecht. Indien u niet in beeld wilt komen, dan kunt u zich melden bij de registratiebalie op de dag van het congres.


* Verplicht veld

Springer Media B.V., waarvan Bohn Stafleu van Loghum onderdeel is, verwerkt uw persoonsgegevens. Voor meer informatie over de verwerking van persoonsgegevens, klik hier. U kunt informatie ontvangen over producten en diensten van Springer Media B.V.. Als u geen prijs stelt op informatie of aanbiedingen per mail of per post, kunt u dit doorgeven aan Springer Media B.V., t.a.v. afd Klantenservice Events, Postbus 246, 3990 GA Houten, of aangeven bij aanmelder@bsl.nl.

conferentieregistratie
 conferentieregistratie