In één dag op de hoogte

Om je or-werk goed te kunnen doen, is het noodzakelijk om op de hoogte te zijn van recente wetswijzigingen en ontwikkelingen. Daarvoor is het programma van deze actualiteitendag precies bedoeld. In één dag is je kennis van deze belangrijke zaken weer helemaal up-to-date! 

Tijdens deze dag neem je deel aan 3 workshops:  

In elke workshop nemen deskundige sprekers de recente wetswijzigingen en ontwikkelingen met je door en leer je alles over de gevolgen hiervan. Extra aandacht is er voor de betekenis ervan voor de ondernemingsraad.

Doordat je veel voorbeelden en tips krijgt, is de materie goed te begrijpen en te vertalen naar de eigen or-praktijk. Ook is er ruimte om vragen te stellen. 

Na deze dag: 

✔ Weet je hoe je als or met de nieuwe privacyregels rond ziekteverzuim om moet gaan

✔ Ben je op de hoogte van de grote veranderingen die ons te wachten staan door de nieuwe Wet arbeidsmarkt in balans

✔ Weet je bij pensioenen precies wat je rechten en mogelijkheden zijn en kun je bijtijds anticiperen op pensioenontwikkelingen 

 

 

Kom samen met je collega's en profiteer van flinke korting!

 

Tip: zorg voor een goede voorbereiding 

We realiseren ons dat de onderwerpen van deze dag best pittig zijn. Juist daarom werken we met veel voorbeelden en tips. En natuurlijk is er ruimte voor eigen vragen. Bereid je dus niet alleen voor door je alvast in te lezen, maar ook door je vragen vanuit het or-overleg alvast te noteren.