Yvette Dissel

Workshop Arbeidsrecht vanuit or-perspectief

Yvette is ruim 20 jaar advocaat en volledig gespecialiseerd in het arbeidsrecht. Zij heeft onder andere ruime ervaring op het gebied van medezeggenschapsrecht, collectief en individueel ontslagrecht, overgang van onderneming, arbeidsvoorwaarden en (internationale) detachering. Yvette is verbonden aan Boontje Advocaten in Amsterdam. 

Carola Meyer-de Swaan 

Workshop 1. Arbeidsrecht vanuit or-perspectief

Carola houdt zich al ca. 18 jaar bezig met het arbeidsrecht, waarbij zij naast haar werkzaamheden in de advocatuur ook een groot aantal jaren ervaring heeft opgedaan als Legal Counsel Arbeidsrecht in het bedrijfsleven. Zij heeft onder andere ruime ervaring op het gebied van medezeggenschapsrecht, collectief en individueel ontslagrecht, overgang van onderneming, arbeidsvoorwaarden en (internationale) detachering. Carola is verbonden aan Boontje Advocaten in Amsterdam. 

.

Koen Langenhuysen

Workshop 2. Ziekteverzuim: nieuwe privacyregels leggen verzuimbegeleiding aan banden 

Koen verzorgt vanuit zijn bedrijf ‘Fijn Werk’ training en advies aan ondernemingsraden. Met als specialiteiten: arbeidsomstandigheden, ziekteverzuim, sociaal beleid, reorganisaties en versterking van de OR. Daarnaast wordt hij als arbo-adviseur ingeschakeld bij arbo-overleg in meerdere sectoren. Verder is hij schrijver van arbo-publicaties zoals het Praktijkboek Arbeidsomstandigheden 2019.  

Jaap Harmsen

Workshop 3. Pensioenen 

Jaap heeft een ruime ervaring in de pensioenbranche. Hij ondersteunt vaak ondernemingsraden met pensioenvraagstukken. Jaap treedt geregeld op als gastspreker.