Linieloop 2019


Yes, het is weer zover! De derde editie van de Linieloop gaat van start. En wel op zondag 30 juni! Een sportieve loop waarbij de nadruk wordt gelegd op gezelligheid. Een officiële tijdswaarneming hoort daar dan ook niet bij. We bieden wandelaars en hardlopers de mogelijkheid om volop te genieten van het vele moois dat het dorp Schalkwijk (gem. Houten) kent. En voor de kinderen van de basisschool bieden we een echte Urban Kidsrun aan. 

Ben je eigenlijk niet zo'n hardloper? Dan biedt het Soezenzo-arrangement uitkomst! Onder professionele begeleiding word je binnen 12 weken klaar gestoomd om een 5 of 10 km aan een stuk hardlopend op jouw naam te zetten! 

En dit jaar is het voor het eerst mogelijk om samen met collega's deel te nemen aan de Linieloop. Met een team van vijf collega's kun je je inschrijven als bedrijfsteam. Daag je collega's op een sportieve manier uit en geniet met elkaar!

Restaurant Jonkheer De Ram is bij elke route het begin en het eindstation. Je wordt hier voor de start ontvangen met een kop koffie/thee en iets lekkers. Na het hardlopen of wandelen wordt hier ook de lunch geserveerd. Het is niet alleen het neerzetten van een sportieve prestatie, maar ook voor de innerlijke mens wordt goed gezorgd. En uiteraard is het vanaf hier goed toeven om de kinderen tijdens de Urban Kidsrun aan te moedigen. En hoe meer publiek hoe meer gezelligheid! 

 

bezoekersaantallen registreren
 bezoekersaantallen registreren