Inschrijfgeld

De kosten voor deelnemende wandelaars, hardlopers en deelnemers aan de semi-trail bedragen € 19,50 per persoon. Dit is inclusief inschrijving, koffie/thee en iets lekkers, lunch en gebruik van de water- en fruitpost. Kinderen die deelnemen aan de Urban Kidsrun betalen € 3,- .

Bedrijfsteam

Deelname als bedrijfsteam kost € 750 per team bestaande uit minimaal 5 deelnemers. Uiteraard is het mogelijk om met meer dan 5 personen deel te nemen. Je betaalt dan per extra persoon € 150 extra. Dit is inclusief inschrijving, koffie/thee en iets lekkers, lunch, gebruik van de drank- en fruitpost en 2 consumptiebonnen per persoon. Tevens bieden we je voor dit geld een bedrijfsBBQ aan en deze zal vanaf 16.00 uur deze dag gaan plaatsvinden. 

Soesenzo-arrangement

Ga je de uitdaging aan om deel te nemen aan het Soesenzo-arrangement dan betaal je € 54,- Dit arrangement bestaat uit: een kick-off, 12 looptrainingen van 60-75 minuten (start dinsdag 9 april en de laatste op dinsdag 25 juni), trainingsschema's en eenmalig 10% korting schoenen/kleding bij Runnersworl Utrecht (stadion Galgenwaard) en Starshoe (Zeist). En uiteraard een ticket voor de Linieloop, inclusief koffie/thee en iets lekkers, lunch en gebruik van de water- en fruitpost onderweg. Onder deskundige begeleiding van Soesenzo Outdoor Challenga lukt het jou om deze dag goed voorbereid aan de start van de 5 of 10 km te staan.

Schrijf je in!

Wil je deelnemen aan de Linieloop, schrijf je dan in door middel van het aanmeldformulier. Je kunt via Ideal direct je betaling voldoen. Je inschrijving is definitief op het moment dat we jouw betaling hebben ontvangen. Uiterlijk een week van te voren ontvang je aanvullende informatie van ons. Om het gezellig te kunnen houden is er beperkte ruimte voor deelname. Wees er dus op tijd bij! We zien jouw gezelligheid graag tegemoet!

Overig

Deelname is mogelijk op eigen risico. Eigendommen kunnen worden achtergelaten in de kelder van Restaurant Jonkheer De Ram. Gelegenheid tot douchen na het event is er helaas niet.

Contact

Heb je een vraag voor de organisatie van de Linieloop? Mail ons dan op info@linieloop.nl

Routebeschrijving vanaf je adres

bezoekersaantallen registreren
 bezoekersaantallen registreren