Multidisciplinair Voetcongres Sport


Haal het beste uit jezelf!

Als sporter wil je het beste uit jezelf halen, of je nu recreatief sport of op topniveau, individueel of in teamverband. Een goed sportklimaat is hiervoor essentieel: de beste materialen en zorgprofessionals die de sporter in staat stellen optimaal te presteren, zonder belemmeringen.

Ook in de voetengezondheidszorg zien we dit terug. Dagelijks werken pedicures, medisch pedicures, podotherapeuten, orthopedisch schoenmakers en podologen met elkaar samen. Soms heel intensief, soms oppervlakkig, maar altijd met dezelfde missie: kwalitatief  hoogwaardige voetzorg verlenen. Dit pad moeten we samen bewandelen.

Sportieve uitdaging

Tijdens het Multidisciplinair Voetcongres op vrijdag 22 maart in Pathé in Ede (voorheen CineMec) vormt het thema ‘Sport’ de kapstok om inhoudelijke kennis met elkaar te delen en in contact te komen met andere disciplines. Laat je verrassen, trainen en uitdagen. Verleg je grenzen. Na afloop van deze dag ga je gegarandeerd naar huis met veel kennis, nieuwe ideeën en contacten. 

Gezamenlijk initiatief

Het Multidisciplinair Voetcongres 2019 is een initiatief van ProVoet, de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten (NVvP), NVOS Orthobanda en Stichting LOOP en heeft als doel om professionals in de voetengezondheidszorg samen te brengen.  

Dagvoorzitter

Kees-Jan van der Klooster is onze dagvoorzitter. Bij een ongeluk met het snowboarden liep hij een dwarslaesie op en raakte vanaf zijn middel verlamd. Hij zette zijn sportcarrière in het alpineskiën evenwel door en nam in 2010 en in 2014 deel aan de Paralympische Winterspelen. Met zijn bedrijf KJ-Projects werkt hij er aan een betere beeldvorming rondom de (on)mogelijkheden van mensen
met een beperking.

Hoe ziet het congres er uit

Naast drie plenaire lezingen volg je een drietal parallelsessies. Bij aanmelding kan je voor elke parallelsessie een voorkeur aangeven waarbij je kunt kiezen uit 3 verschillende onderwerpen.

Vroegboekactie € 60,- korting!

Tot en met 1 januari 2019 krijg je bij aanmelding voor het congres een korting van maar liefst € 60,- en betaal je € 109,- (excl. btw). Bij aanmeldingen vanaf 2 januari vervalt de vroegboekkorting en is het tarief
€ 169,- (excl. btw)

Accreditatiepunten

Pedicures en Medisch Pedicures

6 accreditatiepunten zijn toegekend door ProCERT KwaliteitsRegister voor Pedicures - Domein voetzorg

Podotherapeuten

5 accreditatiepunten zijn toegekend

Overige beroepsgroepen

Informatie volgt

 

 

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren