Sprekers

Toos Mennen & Ingrid Janssen
Toos Mennen is medisch pedicure en eigenaresse van Medisch Pedicurecentrum Weert. Ze is een van de eerste medisch pedicures in Nederland en auteur van diverse boeken en artikelen. 
 
 
Ingrid Janssen is sportpodotherapeut, manueeltherapeut en eigenaresse van Profysic Sportpodotherapie. Ze schrijft voor diverse vakbladen en verzorgt gastcolleges op de opleidingen tot sportpodotherapeut.
 

 

Jos Gerner & Joop Creemers
Jos Gerner is registerpodoloog, voetkundig sportadviseur, werkzaam binnen het Topsportmedisch netwerk TeamNL en eigenaar van Xelsior Expertise centrum. 

 

Joop Creemers is registerpodoloog, voetkundig sportadviseur, werkzaam binnen  het Topsportmedisch netwerk TeamNL en eigenaar van Shoe-Fit. Joop is tevens docent aan de Academie voor Podologie.

 

 

Saskia de Waal
Saskia de Waal is sportpodotherapeut en eigenaresse van sportpodotherapiepraktijk Feet in Motion. Saskia is een van de eerste sportpodotherapeuten in Nederland en heeft zich met haar praktijk volledig gericht op het behandelen van sporters. 


Lars Fuit
Lars Fuit is sportpodotherapeut en eigenaar van Podotherapie Fuit & Van Houten. Lars richt zich vooral op het behandelen van sporters en kinderen. Hij schrijft voor diverse vakbladen en is betrokken bij meerdere wetenschappelijke onderzoeken. 

 

Jurgen Nijenhuis
Jurgen Nijenhuis is sportpodotherapeut en eigenaar van podotherapiepraktijk Innofeet. Hij heeft zich gespecialiseerd in het behandelen van (prof-)voetballers en is een veel gevraagde spreker op dit onderwerp.

 

Helen de Vries
Helen de Vries is podotherapeut en eigenaar van podotherapiepraktijk Bottendaal. Helen is podotherapeut van het Nationale Ballet en richt zich op het behandelen van dansers. Ze schrijft vaak over dit onderwerp en is gastdocent op de opleiding tot sportpodotherapeut.
 

Gerard Nijboer
Gerard Nijboer is voormalige marathonloper en kreeg grote bekendheid met het behalen van olympisch zilver in 1980 en de Europese titel in 1982. Gerard richt zich tegenwoordig op het geven van hardloopclinics en als sportspreker.
 

Stein Exterkate
Stein Exterkate is biomedisch technoloog en werkzaam bij Voetencentrum Wender. Stein richt zich op innovatieve projecten en het ontwikkelen van nieuwe medische apparatuur om de zorg voor sporters te verbeteren.

 

Marinus Winters
Marinus Winters is sportfysiotherapeut en manueeltherapeut. Marinus is gepromoveerd op het diagnosticeren van shin splints en is een veel gevraagde spreker op dit onderwerp.
 

 

Gino Kerkhoffs
Gino Kerkhoffs is orthopedisch chirurg en hoogleraar Orthopedie aan de Faculteit der Geneeskunde van de Universiteit van Amsterdam. Hij heeft meer dan 100 publicaties op zijn naam staan, vooral gericht op sporttraumatologie. 
 

Ralph Hermanns
Ralph Hermanns is (sport)podotherapeut en mede-eigenaar van Podotherapie Hermanns.


 

 

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren