MEEDOEN, MEEPRATEN, MEEBESLISSEN, dat is inclusie.

Het Grote Inclusie Event geeft je in één dag de ins and outs. 
Waar speelt het, hoe draag je bij aan inclusie, en wat heb je er voor nodig.
  

Event Jam Cultures in de ochtend

Een uniek event over inclusie met een geweldige line-up. De sprekers kijken met jou naar inclusie als een jamsessie. Met inhoud, humor en muziek.

  • Corporate antropoloog Jitske Kramer laat je naar inclusie kijken als een jamsessie, waarbij je elkaar met lef en verbinding ontmoet.
  • Bart Brandsma, filosoof en consultant polarisatiedynamiek, geeft inzicht in de dynamiek van het wij/zij denken. Hij spreekt zelden op podia, dus mis zijn verhaal niet!
  • Inspirator met woorden en muziek, Typhoon (Glenn de Randamie), zet aan tot nadenken over in- en uitsluiting, leiderschap, diversiteit en samenwerking.
  • Cabaretier en schrijver Dolf Jansen geeft zijn visie op de stand van het land en interviewt alle sprekers op vriendelijke doch prikkelende wijze.
  • Boeklancering: Jitske Kramers nieuwste boek Jam Cultures ontvang je aan het eind van de ochtend!

 

Een event over real life inclusie en houdbare diversiteitstaal voor de beste resultaten. 
Een must voor eigentijdse leiders en tribes van de toekomst! 

Bekijk het programma!

 

Wees jezelf en pas je aan. Maak verbinding zonder jezelf kwijt te raken en wees jezelf zonder anderen van je weg te duwen. Join in and jam! 

 

Het Grootste Kennisfestival van Nederland in de middag en avond

Kom je de hele dag? Dan kun je je verder verdiepen in inclusie tijdens het Kennisfestival. Met Bartel Geleijnse, Gea Sijpkes, Bas Timmer, de Jostiband, het Paradoxaal Genootschap, Shirine Moerkerken, de Parade van Onbegrensd Talent en vele anderen. Maar ook 75 andere sessies met muziek, eten en drinken. Inschrijven voor beide events kan tegen een gereduceerd tarief.