Verhoog uw kennis en strategische invloed

Deze Collegereeks wordt door oud-deelnemers beoordeeld met gemiddeld een 8,6.

Logistiek management vanuit een bedrijfskundig en strategisch perspectief, dat biedt de Collegereeks Logistiek Management. In zes colleges biedt Logistiek Academy in samenwerking met Nyenrode een collegereeks aan waarin de onderwerpen Supply Chain Management, Planning & Forecasting, Inkoop, Finance, Big Data & Supply Chain Innovation en Lean Management aan bod komen.

U wordt als logistiek manager door uw organisatie uitgedaagd om onder tijdsdruk waarde te creëren tegen minimale kosten. Verhoog uw invloed als logistiek manager. Een aantal top hoogleraren en docenten laat u zien hoe u zich kunt ontwikkelen tot een strategische gesprekspartner.

 

Tijdens deze collegereeks leert u:

  • Inzicht over de invulling van logistiek en supply chain management vanuit een breed bedrijfskundig perspectief
  • Handvatten om te bouwen aan een dominante positie in de logistieke keten
  • Bedrijfskundige doelstellingen omzetten naar logistieke doelstellingen
  • Een bijdrage leveren aan de vernieuwingskracht van uw organisatie

 

Ferdi van Ginkel, Coordinator Operational Excellence bij Mead Johnson Nutrition

“Ik was positief verrast over de actuele inhoud en praktische handvatten die ik tijdens de collegereeks aangereikt heb gekregen. Het enthousiasme van de docenten is een grote plus. De wijze waarop de colleges zijn georganiseerd is erg prettig. Door te reizen buiten de spits en relatief weinig voorbereidingstijd is het goed te combineren met een drukke baan.”

Danielle Pelt, Project Manager Supply Chain bij Tata Steel Europe

“Het college waar ik echt het meest van heb opgestoken was Supply Chain Finance. Echt vernieuwende materie over het alternatief financieren van een supply chain. De theorie uit het college Planning & Forecasting kan ik direct toepassen in mijn werk. Het complexe proces werd helder en gestructureerd uitgelegd. Dat geeft mij inzichten over waar wij ons programma nog verder kunnen verbeteren.”