Praktische informatie

De Masterclass Operational Excellence bestaat uit 2 keer een tweedaagse sessie met avondprogramma en overnachting. Gehouden op 29 oktober, 30 oktober, 19 november en 20 november.

De sessies zijn kennisintensief, praktisch en interactief. Door een combinatie van kennisoverdracht, toepassen en reflecteren leren de deelnemers Operational Excellence toe te passen in hun eigen organisatie.

Voor wie?

Deze masterclass is bedoeld voor ervaren managers en professionals uit de publieke en de private sector die high-end kennis en methoden willen opdoen om met succes hun organisatie flexibel te maken, processen te optimaliseren en hun klantwaarde te verhogen.

Deelnametarief

Het tarief voor deze Masterclass is € 4.995,- per persoon (excl.btw). 

Certificaat

Na afloop ontvangt u een deelnamecertificaat van Logistiek Academy

Inschrijven

Schrijf u gemakkelijk in via het inschrijfformulier

Annulering alleen schriftelijk

Uw inschrijving is alleen schriftelijk te annuleren. Annuleert u na vier tot twee weken voor aanvang van de masterclass, dan brengen wij 25% van het inschrijfgeld in rekening. Bij annulering binnen twee weken voor de aanvang van de masterclass dan zijn wij helaas genoodzaakt het volledige inschrijfgeld in rekening te brengen.

Plattegrond

Vragen

Heeft u vragen over het inschrijven? Dan kunt u bellen met Aletta Martens via 06-10301053 of stuur een e-mail: alettamartens@vakmedianet.nl