Prijzen

U betaalt voor het volledige programma, inclusief borrel, €295,-. Als extra ontvangt u een jaar lang Installatie Journaal op uw privéadres (twv €215,-) en het full colour Praktijkboek 1010 Uitleg en Toepassingen, inclusief de 8.1 en 8.2 (twv € 89,-). 

Bent u abonnee van Installatie Journaal? Dan betaalt u slechts € 245,-. Ook dan ontvangt u gratis het full colour Praktijkboek NEN 1010 Uitleg en Toepassingen, inclusief de nieuwe delen 8.1 en 8.2 (twv € 99,-). 

Komt u met meer collega's vanuit één organisatie? Dan geldt een prijs van €195,- per persoon (vanaf 3 personen).

Vroegboekkorting 

Niet-abonnees die zich aanmelden vóór 1 februari 2019 genieten een korting van € 50,- korting op de reguliere prijs.

(Genoemde prijzen exclusief BTW )

Voor wie bestemd?

Dit congres is vooral bedoeld voor installateurs, adviseurs, eigenaren van grotere PV-installaties, leveranciers van PV-systemen en inspecteurs.

Inschrijven

U kunt zich hier inschrijven. Na aanmelding ontvangt u een online bevestiging. Twee weken voor aanvang van de dag sturen wij u de uitnodigingsbrief en een routebeschrijving.

Locatie

Van der Valk
Bastion 73
3905 NJ
Veenendaal

Tel: 0318-799060

Heeft u vragen?

Voor vragen over de afhandeling van uw inschrijving kunt u contact opnemen met ons eventteam: aanmeldingenevents@vakmedianet.nl

Voorwaarden

Annuleringsvoorwaarden
Uw inschrijving is alleen schriftelijk te annuleren. U kunt tot uiterlijk vier weken voor het event / opleiding kosteloos annuleren. In geval van annulering na vier tot twee weken voor aanvang van een het event / opleiding is afnemer 25% van het inschrijfgeld (inclusief, indien van toepassing, het horeca-arrangement) verschuldigd. Meldt u zich binnen twee weken voor aanvang af, of bent u afwezig zonder annulering? Dan zijn we helaas genoodzaakt het volledige inschrijfbedrag inclusief, (indien van toepassing, het horeca-arrangement) te berekenen. U kunt bij verhindering natuurlijk altijd een vervanger van uw inschrijving gebruik laten maken. Annuleringen of plaatsvervangers kunt u doorgeven via aanmeldingenevents@vakmedianet.nl

Annuleringsvoorwaarden groepen
Het is niet mogelijk om te annuleren voor losse personen binnen een groepsaanmelding, dit in verband met de reeds toegekende groepskorting. Wel is het mogelijk om voor de persoon die niet kan deelnemen een vervanger te sturen. Plaatsvervangers kunt u doorgeven via aanmeldingenevents@vakmedianet.nl

Voorwaarden
Op al onze aanbiedingen en overeenkomsten van Vakmedianet B.V. zijn van toepassing de Algemene Voorwaarden van Vakmedianet B.V. , gedeponeerd ter griffie van de Rechtbank te ‘s-Gravenhage op 24 januari 2014 onder depotnummer 5/2014. Een exemplaar van deze voorwaarden vindt u hier.