Eindejaarslunch Maagdenhuis 2018

Eindejaarslunch Maagdenhuis 2018

Beste collega’s,

Het einde van het jaar is bijna in zicht en traditiegetrouw sluiten we dat in gezamenlijkheid af met een feestelijke EINDEJAARSLUNCH. Ik nodig je hier van harte voor uit. De lunch vindt plaats op donderdag 20 december en start om 12:30 uur, tot ongeveer 14.30 uur. Locatie is, zoals altijd, in de hal van het Maagdenhuis.
 

Het organisatiecomité heeft weer voor een hele leuke en verrassende invulling gezorgd, met bijbehorende hapjes en drankjes. Net zoals vorig jaar kun je van de gelegenheid gebruik maken om een collega in het zonnetje te zetten. De kerstwensen worden dan weer in de kerstboom gehangen.
 

Aan- en afmelden kan tot dinsdag 11 december via dit formulier. In verband met de catering verneem ik graag of je wel of niet aanwezig kunt zijn. Medewerkers met speciale dieetwensen i.v.m. allergieën kunnen een mail sturen naar congres@uva.nl

Mocht onverhoopt één van jouw collega's deze uitnodiging niet ontvangen, dan wordt het zeer op prijs gesteld als je dit wilt doorgeven via congres@uva.nl

 

Tot donderdag 20 december!

Hartelijke groet,

Calluna

Wie zet jij dit jaar in het zonnetje? Van welke bijzondere collega zou jij graag een mooi verhaal in de kerstboom willen hangen en waarom?

Schrijf hieronder in maximaal 40 woorden de tekst.
Wil je anoniem blijven dan zet je geen naam onder je toelichting.

Een aantal van deze mooie verhalen zullen we tijdens de lunch voorlezen.

inschrijven facebook event
 inschrijven facebook event