Inge Diepman (dagvoorzitter)

Inge was jarenlang één van de gezichten van het  dagelijkse actualiteitenprogramma B & W. Ook presenteerde zij televisieprogramma’s als het Zwarte Schaap en Herexamen. Door haar brede kennis en professionaliteit is Inge Diepman een veelgevraagd dagvoorzitter en discussieleidster. Haar stijl is te omschrijven als ‘inhoud in humor verpakt’.

 

 

Marjol Nikkels-Agema

Directeur CS Opleidingen BV. Marjol werkt sinds 1998 zelfstandig als consultant en trainer sociale zekerheid, zorg en Employee Benefits. Ze adviseert o.a. werkgevers en ondernemingsraden op het gebied van verzuim en de WIA en is een veelgevraagd spreker op congressen. Marjol doceert sociale zekerheid op de Post-Bachelor opleiding ‘Register Casemanagement’ in samenwerking met de Hogeschool Arnhem Nijmegen. Ze is tevens auteur van boeken over o.a. verzuimmanagement en de Wet werk en inkomen naar arbeidsvermogen (WIA).

 

Chris Baelemans

Chris is sinds 2016 CEO van Welten en Dukers & Baelemans. Beide ondernemingen zijn toonaangevende partners op het gebied van (flexibele) capaciteit, opleidingen en financieel klantcontact voor financieel professionals en financiële instellingen. Chris studeerde internationale betrekkingen aan de rechtenfaculteit van de Rijksuniversiteit Leiden. Na zijn afstuderen was hij enige jaren werkzaam als parlementair medewerker in de Tweede Kamer en het Europees Parlement, waarna hij de overstap maakte naar de verzekeringssector. In 1993 richtte hij Dukers & Baelemans op. Dit opleidingsbedrijf is inmiddels uitgegroeid tot marktleider op het gebied van wettelijke verplichte en maatwerk opleidingen voor financieel professionals. Sinds 2015 maakt Dukers & Baelemans onderdeel uit van Welten, dat al ruim 25 jaar is gespecialiseerd in het ontzorgen van financiële dienstverleners door middel van interim capaciteitsoplossingen.

 

Jan-Bertram Rietveld

Mr. Jan-Bertram Rietveld is loonbelastingspecialist bij EY. Hij adviseert werkgevers, ondernemingsraden en cao-partijen over fiscale aspecten van arbeid, waaronder aandelenregelingen, werkkostenregeling, en cao's.
Jan-Bertram is spreker op congressen voor salarisadministrateurs en HR medewerkers. Daarnaast doceert hij loonheffingen aan belastingadviseurs.
Jan-Bertram is hoofdredacteur geweest bij verschillende tijdschriften en boeken op het gebied van loonheffingen, zoals Salaris, SalarisMagazine, de Loonheffingenalmanak en het Jaarboek Arbeidsvoorwaarden en Medezeggenschap.

 

Peter Hoogstraten

Peter Hoogstraten was na zijn studie fiscale economie aan de Universiteit van Amsterdam belastingadviseur voor een brede doelgroep. Daarna werkte hij bij de Belastingdienst in de nationale en internationale loonheffingenpraktijk. Hij is daar nu landelijk vaktechnisch coördinator. Ook is Peter verbonden aan de Erasmus School of Law, is hij medewerker van Vakstudie Nieuws en spreekt hij regelmatig op congressen, studiedagen en seminars. In 2015 verscheen van zijn hand het boek ‘Werkkostenregeling’ en in 2017 verscheen mede van zijn hand het boek ‘Wet DBA’. Zijn nevenwerkzaamheden verricht hij op persoonlijke titel.

 

Jocelyn Rebbens

Jocelyn Rebbens is economisch psycholoog en oprichtster van ReBBels. Zij begeleidt professionals op het gebied van Personal Branding, Effectieve Communicatie en Persoonlijk Leiderschap.  

De bijdrage van Jocelyn Rebbens wordt gesponsord door Exact