Ledenvergadering 6 december 2018

Welkom                              

 

“Eén nationale aanpak van het dementieprobleem is nodig en moeten we ook in de komende jaren krachtig voortzetten” dat was de boodschap die Marijke Vos, tijdens een meer dan geslaagd Jaarevent, aan de zaal mee gaf.

In 2019 moeten we gaan nadenken over onze toekomst. Straks - in 2020 - is na acht jaar ons Deltaplan Dementie uit 2012 voltooid. Maar het werk is niet af! Het komende jaar gaan we daarom, samen met leden en betrokken stakeholders, werken aan het vervolg. Te beginnen tijdens de ledenvergadering op donderdag 6 december a.s. Denk en praat mee over het vervolg van het Deltaplan Dementie. Wat willen we behouden wat moet misschien ook anders?

En natuurlijk staat 2019 ook in het teken van de uitvoering van lopende programma's en projecten. Daar gaan we krachtig mee door. Het komende jaar zullen steeds meer resultaten zichtbaar worden.

Ook zullen we op 6 december afscheid nemen van twee van onze bestuursleden: Onze voorzitter Marijke Vos, wegens haar benoeming bij de Raad van State en Jan Vuister die met pensioen gaat.

Alle reden dus om erbij te zijn. Ga naar de aanmeldpagina en meldt u aan.
Zijn er onderwerpen die u graag wilt agenderen? Dat kan via de aanmeldpagina.

Kunt u er niet bij zijn? Laat ons dat ook even weten via de aanmeldpagina.

Tot ziens op 6 december!

 

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren