Innovatiesessie: Digitalisering in de baggerindustrie

5 februari van 15:00 - 17:00: Digitalisering in de baggerindustrie

Op 29 november jl. tijdens een goedbezocht symposium over de toekomst van de baggerindustrie in Nederland en België, presenteerde professor Jan van den Ende de gelijknamige studie. Deze studie kaart aan welke stappen de industrie moet nemen om in de toekomst competitief te blijven en te digitaliseren. Om verder op dit thema in te gaan organiseert InnovationQuarter en Maritime Delta, met steun van Netherlands Maritime Technology, een verdiepende innovatiesessie. Tijdens deze sessie zullen Onboard en ShipSupport, twee jonge innovatieve bedrijven, u informeren op welke wijze digitalisering volgens hen de baggerindustrie kan vernieuwen. Daarnaast zal Van Oord u inzicht geven in hun procesoptimalisatie aan de hand van data verzameling. Ook zal u hier uw netwerk kunnen uitbreiden en in het behandelen van een gezamenlijk digitaliserings vraagstuk uitzoeken waar de mogelijkheden tot samenwerking liggen!

Organisatie en programma

Het seminar wordt georganiseerd InnovationQuarter en Maritime Delta. InnovationQuarter is de regionale ontwikkelingsmaatschappij van Zuid Holland en stimuleert de economie en werkgelegenheid in Zuid Holland.  Maritime Delta is een samenwerkingsverband van bedrijven, overheden en onderwijsinstellingen in de maritieme delta, het gebied van Tweede Maasvlakte tot en met Gorinchem en Werkendam en wordt gecoördineerd door InnovationQuarter i.s.m. Netherlands Maritime Technology.  

Locatie en aanmelden

Het evenement zal plaatsvinden bij de Duurzaamheidsfabriek in Dordrecht. U kunt zich voor deze bijeenkomst aanmelden via deze link.

 

 

 

 

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren