Welkom

Hartelijk welkom op de website van de leerkrachtenconferentie:

"Samen werken aan autonomie, relatie en competentie"


PPO Delflanden organiseert op woensdagmiddag 17 april 2019 een conferentie voor leerkrachten. Met deze conferentie willen wij leerkrachten handvatten geven om signalen die wijzen op het verliezen van autonomie ('ik kan het zelf') en competentie ('ik kan het') te herkennen. Daarnaast willen we leerkrachten inspireren om in relatie met het kind de eigen mogelijkheden te
(h)erkennen.  

Online aanmelden
Op deze website kunt u alle informatie vinden over de conferentie. Verder kunt u zich hier aanmelden en informatie over de sprekers en workshops bekijken. Deelname is gratis.
Inschrijven kan t/m 11 april a.s..

Programma
Ook dit jaar werken we met een Vroege Vogel programma vanaf 13:00 uur.
Leerkrachten van scholen met een continurooster kunnen starten vanaf 14:00 uur bij aanvang van de twee workshoprondes. Wij vragen u een kwartier vooraf aanwezig te zijn.

Locatie
Net als vorig jaar zal de conferentie plaatsvinden in de zalen van X-TU Delft (Unit Sports & Culture), ontvangst is aan de Mekelweg 10 (rode gebouw). Let op: wegens werkzaamheden zijn er minder parkeermogelijkheden. Voor parkeren: download de routebeschrijving en tips bij Locatie links in het menu. 

Met vriendelijke groeten,

PPO Delflanden

                                          

 

                        

 

 

 

 

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren