Op donderdag 20 mei organiseert AM een digitaal event, AMacademy Cyber. 

De markt voor cyberverzekeringen groeit hard. Iedere organisatie raakt steeds meer afhankelijk van IT en databeheer. Wat als daar iets mis gaat? Of als je er niet meer bij de klantgegevens kunt? Als bedrijfsgegevens gestolen worden, het systeem gehackt wordt of geld van de rekening wordt gehaald?

Leer van verzekeringsdeskundigen die alles weten van deze verzekeringstak en hoe je je klanten moet benaderen. Cyberverzekeringen zijn voor de zakelijke klanten noodzaak en niet langer luxe. Maar hoe maak je dat duidelijk? 

 

 

Wat kun je verwachten?

✔ Ervaren sprekers uit de praktijk

Marie-Louise de Smit, Cyber Broking Director bij Aon, Stefan Zwager, Cyber Lead bij AIG Europe en Marc van Herpt, Commercieel Directeur bij Veldsink - Verberkmoes delen hun kennis en ervaring.

✔ Advies over het benaderen van klanten

Ben jij voldoende van deze materie op de hoogte om een dergelijk risico aan de man te brengen? Je wordt meegenomen in de wondere wereld van cybercrime verzekeringen en de weerstanden bij klanten waar je als adviseur dagelijks tegen aan loopt.

✔ Laatste ontwikkelingen en dekkingen op het gebied van cyberverzekeringen

De markt van cyberverzekeringen groeit en ontwikkelt continu. Iedere organisatie raakt steeds meer afhankelijk van IT en databeheer. Maar hoe ziet deze markt er uit? We vertellen je alles over de laatste ontwikkelingen en dekkingen op het gebied van cyberverzekeringen. 

✔ Leer meer over ransomware

Ransomware is niet meer weg te denken in het huidige werkklimaat. Sterker nog, voor veel organisaties is het zelfs bedreiging nummer één geworden. De aanvallen worden geavanceerder en bovendien lastiger te voorkomen. We vertellen je meer over ransomware.

✔ Up-to-date in één middag

Met één klik neem je deel vanuit je eigen (thuis)omgeving. In een programma van iets meer dan 3,5 uur (inclusief pauze) doe jij waardevolle kennis op en ben jij weer helemaal op de hoogte.

✔ Netwerkmomenten met vakgenoten

Aan het begin en aan het einde van het event heb je de mogelijkheid om met de andere deelnemers in contact te komen via een online 'speeddate'. Je doet hier waardevolle contacten op!

Bekijk het programma >

 

Voor wie?

Het event AMacademy Cyber is voor verzekeraars en intermediairs voor de zakelijke markt, die alles willen weten over cyberverzekeringen.

 

De sprekers
 

Stefan Zwager

Cyber Lead bij AIG Europe

Marc van Herpt

Commercieel manager bij Veldsink Advies - Verberkmoes

Marie-Louise de Smit

Cyber Broking Director bij Aon

 

Bekijk alle sprekers >

 

AMacademy

AMacademy organiseert hoogwaardige kennisevents voor jou als adviseur of medewerker van een verzekeraar. De beste professoren en toonaangevende experts geven je inspirerende en wetenschappelijke inzichten. Dit jaar staat het succesvolle Kifid Cases op het programma, maar ook de masterclass Digitaal Leiderschap, een korte sessie Pensioen voor iedereen die helemaal up to date willen zijn als het om het pensioenakkoord gaat en een sessie over cyberverzekeringen.