Haal (nog) meer uit je terras met de Terras Top 100

Krijg inzicht in hoe jouw terras ervoor staat door mee te doen aan de Misset Horeca Terras Top 100. De Misset Horeca Terras Top 100 is een ranking die jaarlijks via mystery visits en een onafhankelijke, deskundige jury tot stand komt. Door deelname aan dit traject toon je jouw ambitie en krijg je handvatten om nog meer uit je terras te halen. Gastvrijheid, presentatie, hygiëne, productbehandeling, vakmanschap, bedrijfsvoering, ondernemerschap… uiteindelijk weet je precies wat de sterke punten en de verbeterpunten van jouw terras zijn.

 

 

 

We zijn begonnen!

Is het terras al onkruidvrij? Zijn de stoelen en tafels heel en bruikbaar? En, het allerbelangrijkste, zijn de medewerkers er al klaar voor? Want de Misset Horeca Terras Top 100 2019 gaat beginnen! De jury is getraind en klaargestoomd voor de bezoeken. Vanaf maandag 1 april zijn de juryleden en mystery guests op pad. Inschrijven voor het jurytraject is daarom niet meer mogelijk. 

Wat maakt jouw terras bijzonder?

De Misset Horeca Terras Top 100 is een ranking met terrassen die zich onderscheiden door uitstekende prestaties op het gebied van gastvrijheid, presentatie, hygiëne productbehandeling, vakmanschap, bedrijfsvoering en ondernemerschap en personeelsbeleid. De Top 100 komt tot stand door twee intensieve juryrondes. Ondernemers moeten zichzelf inschrijven om deel te nemen aan de verkiezing. Lees meer over het onderzoek>


Waarom doen je collega's mee?

"Meedoen aan de Terras Top 100 is niet alleen om het plaatsje op de lijst of een mooie overwinning.  Het  is  ook  een  instrument  om  het  beste  in  onze  medewerkers naar boven te halen en ze te motiveren"
Oud-deelnemer 2018

"Een perfect moment om te zien waar je staat als terras en wat er nog te verbeteren valt."
Oud-deelnemer 2018 
"Goed instrument om met ons team startklaar te gaan staan voor het hoogseizoen.  We hangen aan de 'kapstok' TT100 een bootcamp voor onze medewerkers die we zelf ontwikkelen en uitvoeren om zo op een leuke informele manier meer kennis te krijgen van alles wat belangrijk is voor een goed horecaterras. En natuurlijk het wedstrijdelement...wij horen thuis in die lijst is het moraal!!"
Oud-deelnemer 2018

"In de eerste plaats omdat het een belangrijke motiverende factor is binnen het team, waarbij iedereen elkaar coacht op de kwaliteit en service die wij verlenen op het terras. Met als resultaat een zelfsturend team. Daarnaast is natuurlijk ook de terras top 100 ook zeer belangrijk voor de promotie van ons bedrijf."
Oud-deelnemer 2018

 

Video: hoofdjury Terras top 100: bedrijven missen eenvoudige stappen voor meer winst