Breng jouw café naar een nog hoger niveau

Hoe staat jouw café ervoor? Wat zijn precies de sterke punten en de verbeterpunten? De Misset Horeca Café Top 100 is een ranking die jaarlijks via mystery visits en een onafhankelijke, deskundige jury tot stand komt. Door deelname aan dit traject krijg je handvatten om jouw café nog succesvoller te maken. Gastvrijheid, presentatie, hygiëne, productbehandeling, vakmanschap, bedrijfsvoering, ondernemerschap… uiteindelijk weet je precies wat de sterke punten en de verbeterpunten van jouw zaak zijn.
 

 

NIEUW: onderscheid bruincafé & grandcafé

Om cafés nog beter en nóg specifieker te kunnen beoordelen op hun sterke punten hebben we voor 2019 een paar belangrijke wijzigingen in het reglement doorgevoerd.

Bruincafés en Grandcafés/eetcafés zullen niet langer op dezelfde manier vergeleken worden. Zo krijg je als onderneming de kans uit te blinken in jouw eigen segment. Lees verder>

Over het onderzoek

De Misset Horeca Café Top 100 is de verkiezing waarin we op zoek gaan naar cafés die zich onderscheiden door uitstekende prestaties op het gebied van gastvrijheid, presentatie, hygiëne productbehandeling, vakmanschap, bedrijfsvoering & ondernemerschap en personeelsbeleid.

De Top 100 komt tot stand door 3 intensieve juryrondes. Ondernemers moeten zichzelf inschrijven om deel te nemen aan de verkiezing. Lees verder>

 

Waarom doen je collega's mee?

"Mooie waardering voor de sector. Wij doen al jaren mee met de Café Top 100 en blijven dat met veel plezier in de toekomst doen."
Oud-deelnemer 2018
"Het blijft ieder jaar weer een prachtige lijst en een mooie team prestatie om er bij te staan. Ook kan je je als bedrijf zijnde er mooi mee onderscheiden van de rest."
Oud-deelnemer 2018

"Belangrijkste reden voor ons is dat we waarde hechten aan de jury rapporten, die vertellen ons hoe ons cafe het doet, leggen naast de pluspunten ook zwaktes bloot in ons cafe en die kunnen we gebruiken om ons niveau te verbeteren."
Oud-deelnemer 2018

"Deelname aan deze lijst geeft ons een jaarlijkse evaluatie vanuit de gezichtspunten van vakspecialisten op onze bedrijf wat uitstraling en gastvrijheid betreft. We maken er geen wedstrijd van maar wij zijn wel continue op zoek naar kwaliteit verbetering en proberen daar een vertaalslag in te maken in overleg met alle medewerkers."
Oud-deelnemer 2018
"Een leuke manier om met je team naar een zo mooi mogelijk resultaat te komen. waarbij vreemde ogen dwingen om naar je eigen bedrijf te blijven kijken."
Oud-deelnemer 2018