WORKSHOPS TENT 1

Back to the future!
Robitisering, Artificial Intelligence, Het einde van bezit, de samenwerkingseconomie, een greep uit de trends die gaande zijn. Wat betekent dit voor ons? Wie is onze klant in de toekomst? We gaan de klant van de toekomst een gezicht geven. Back to the future!

Innovatie is van iedereen!
Iedereen heeft een rol bij innovatie. Ieder individu heeft zijn kracht, drijfveren om een bijdrage te leveren aan innovatie. Welk type "innovator" ben jij? Waar ligt jouw kracht? Je gaat jouw innovatie-profiel opbouwen.


WORKSHOPS TENT 2

Doen en experimenten
We hebben allemaal ideeën, hoe dingen anders kunnen of voor nieuwe producten en diensten. Vaak blijft het bij een idee en het idee "barst" van de aannames. Neem je idee mee en we gaan er wat mee doen! Door te doen, te experimenteren en te leren, ontdekken we nieuwe kansen en mogelijkheden.

Van idee naar klantwaarde
Leuk idee! Maar voor wie los je nou precies wat op? We denken vaak vanuit oplossingen en hopen dan dat er iemand met een probleem "tegenaan loopt". We gaan jouw waardepropositie vorm en inhoud geven, vanuit de "klant"! Van idee naar klantwaarde.....

Innoveer door de nieuwe manier van samenwerken
Van veelvoorkomende ergernissen naar eenvoud in Office 365 aan de hand van scenario’s Effectievere (project)teams  en Samenwerken aan documenten.


WORKSHOPS TENT 3

'Hey Google, is deze woning een interessante investering voor mij?'
Woonfonds is de partij voor particuliere woningverhuur. We hebben unieke tooling die aansluit bij de behoefte van klant en adviseur als het gaat om woningverhuur. Maar door de technologische vooruitgang is wat wij nu bieden, geen garantie voor de toekomst. Hoe worden woningen over tien jaar verhuurd? Bestaan er dan nog wel huurhuizen in de vorm zoals wij nu kennen? Wij hebben constant te maken met een veranderende omgeving, en daar hebben we jullie input hard bij nodig! Kom naar onze workshop en wij laten je de hypotheekmarkt ervaren anno nu en we laten jullie meedenken aan de producten van de toekomst.

Hoe Interpolis de toekomst voorspelt
Zelflerende computermodellen, Big Data, kunstmatige intelligentie. Wat is het nou eigenlijk, welke kansen biedt het jou en wat doet Interpolis nu met deze technieken? Wij geven de antwoorden in een powerworkshop van 45 minuten.

Doen en experimenten
We hebben allemaal ideeën, hoe dingen anders kunnen of voor nieuwe producten en diensten. Vaak blijft het bij een idee en het idee "barst" van de aannames. Neem je idee mee en we gaan er wat mee doen! Door te doen, te experimenteren en te leren, ontdekken we nieuwe kansen en mogelijkheden.


TALKS IN THE DARK

Verzekeren in een digitale wereld: perspectief van een IT-er
Laat je meenemen in de digitale wereld bekeken door een IT bril. Wat is de impact van technologie op verzekeren vandaag, morgen en overmorgen?

Innovatie en vertrouwen
We leven in een digitaal tijdperk met  (technologische) innovaties die zowel de maatschappij als  het bedrijfsleven ingrijpend veranderen. In een steeds hoger tempo. Het vertrouwen in de partijen die technologische innovaties toepassen en persoonlijke data gebruiken, staat steeds meer onder druk. De DenkTank Innovatie en Vertrouwen is een samenwerkingsverband tussen Achmea, KPN, Rabobank en Schiphol waarbij we onderzocht hebben wat dit vertrouwen is en hoe we dit kunnen vergroten. Dit heeft geresulteerd in concrete oplossingen en werkafspraken aan de hand van de Trust Canvas. In deze Innovatietalk geven we een toelichting op het pad dat we met vier organisaties doorlopen hebben en wordt het Trust Canvas aan de hand van cases toegelicht.

Een sprong in de tijd; platformbanking
Platformbanking komt in een razend tempo dichterbij. Kom tijdens deze sessie ervaren wat dit kan betekenen! Termen als datagedreven acceptatie, robo advice spelen steeds vaker de hoofdrol als het gaat digitaliseren. Waar brengt dit onze sector. Wat zijn de vergezichten? Welke kansen en samenwerkingen zullen er ontstaan. Hoe kan een platform in de bancaire industrie gaan werken? De klant bepaald via welk platform en met welke speler hij in zee gaat. Zo kan een klant een bank selecteren die aansluit bij leefstijl, service wensen. Het geeft ruimte om een te differentieren voor klanten, neem bijvoorbeeld ouderen of zelfstandigen, hoe zou deze groep het liefst behandeld willen worden door de bank? Specialiseren op doelgroepen kan voor zowel de klant als de bank een toekomstige oplossing zijn.

 

THE SQUARE

Lego Serious Play
'Lastige' en complexe onderwerpen worden met behulp van Lego Serious Play vastgelegd in tastbare driedimensionale modellen en metaforen. Er ontstaan verfrissende en onverwachte inzichten en concrete en tastbare resultaten. Jouw ideeën en creativiteit worden maximaal benut!

Maak van je mobiele telefoon een 3D Holoprojector
En dat in een slechts een paar minuten

Blink op de werkplek
Op zoek naar een sparringspartner om jouw innovatie verder te brengen? Soms weet je precies waar je moet zijn met een goed idee of je hulpvraag. Maar wat als je dat nu niet weet? Of als je eerst wilt toetsen of jouw idee potentie heeft? Als je op zoek bent naar specifieke expertise? Of juist jouw expertise wilt aanbieden? BLINK kan je helpen! Kom langs op 'the innovation square' en ontdek de mogelijkheden van intern social platform BLINK.

Netwerkbar

Wensboom
Hoe zie jij Achmea in 2030?

VR-experience

'Speeddate'/innovatie consult
Heb je ideeën voor de toekomst of voor mooie innovaties? Hoe kunnen we elkaar helpen? Hoe kunnen wij jou helpen? Van idee naar toekomst.

Demonstraties van exoskeletten

 

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren