mth–fietsdag

 

Op zaterdag 13 april 2019 gaan we met zijn allen op de fiets!

Life is like riding a bicycle, to keep your balance, you have to keep on moving!
~Albert Einstein.

Nederland is fietsland bij uitstek en uit de enquête die we in december 2018 hebben uitgezet, bleek dat veel collega's een keer met elkaar zouden willen gaan fietsen. Alleen zijn er zoveel mensen met zoveel wensen als het gaat om welke vorm van fietsen. Wil je met hoge snelheid over de weg of juist door het bos of gewoon ontspannen fietsen?

Als team mth on the move leek het ons goed om rekening te houden met deze verscheidenheid aan wensen en vandaar dat wij een mth fietsdag organiseren, waarbij iedereen aan zijn of haar trekken komt. En om onze partner en kinderen nu een keer de gelegenheid te geven om mee te gaan.

We starten allemaal gezamenlijk vanaf één punt na een kopje koffie met een stuk appeltaart en vervolgens zijn er verschillende fietsroutes waarvan iedereen op zijn eigen manier en tempo kan genieten.

We gaan mountainbiken, racefietsen, tourfietsen (met of zonder accu) en er kan zelfs voor een tandem worden gekozen. Zolang het maar 2 wielen heeft en iedereen een gezellige dag heeft!

Er zijn maximaal 100 plaatsen beschikbaar dus wil je hierbij aanwezig zijn? Meld je dan snel aan voor dit unieke event!
 

Doelgroep: álle collega's van mth en partners en kinderen.

Eigen fiets of huurfiets?  De keuze is aan jou! (zie kosten)

Kosten: alleen de kosten van fietshuur worden doorbelast.

Locatie: direct naast het NS-station in Holten (zie locatie)

Parkeergelegenheid: ruimschoots aanwezig

 

 

 

 

 

google form voor evenement
 google form voor evenement