Out of Office Inspiration 2019

Out of Office Inspiration 2019

Vul hieronder het E-mailadres in waarop de deelnemer bereikbaar is.

KIES JE TICKET

Selecteer hieronder je ticket. De prijs is afhankelijk van de volgende variabelen:

 

Kamertype

Er is keuze uit een bed op een 1-, 2- en 4- persoons kamer. De beschikbaarheid van elk type is beperkt en wordt automatisch bijgewerkt. Je ziet hieronder welke kamertypes nog beschikbaar zijn.

Als jouw voorkeur niet meer geboekt kan worden, kies dan voor een alternatief. Als je wilt kun je in de vraag hieronder aangeven dat je op de wachtlijst geplaatst wilt worden. Je hoort het zodra er een kamer van jouw voorkeur beschikbaar komt. Je kunt er ook voor kiezen om je eigen overnachting te organiseren. Geef dit dan ook aan bij de opties hieronder.

 

Workshopleider

Workshopleiders (van een single / double expo, morning / evening / night special of dagopening) en Facilitators van een Sharing Circle krijgen korting. Deze korting is ook bedoeld om eventuele materialen te kopen voor je workshop.

 

Gereduceerd tarief

Zijn je financiële middelen zo beperkt dat je niet kunt deelnemen voor de standaard prijs, dan kun je vragen om een korting. Er is een potje beschikbaar welke we kunnen inzetten voor de mensen die het nodig hebben. Deze optie kan alleen gebruikt worden als je verblijft op een 4-persoonskamer of je eigen verblijf organiseert. Overleg hierover met Judith via Judith@Creativity-meets-Results.com

 

LET OP! BIJ INSCHRIJVING BETAAL JE HET VOLLEDIGE BEDRAG

Pas als jouw workshop in het programma wordt opgenomen of je wordt ingepland als facilitator, wordt de korting verrekend. Je krijgt dan het bedrag teruggestort op dezelfde rekening als waar vandaan de betaling is gedaan.

€ 740,00

Totaal: € 740,00

Inclusief € 128,44 BTW

KIES JE KAMERGENOTEN

Voor 2- en 4- persoonskamer heb je de volgende opties:

A) Vermeld de naam/namen van je kamergenoot/kamergenoten.

Als je hier een naam invult, verklaar je dat jullie dit samen hebben afgesproken. Let Op! De boeking gaat per bed en het aantal beschikbare bedden wordt automatisch bijgehouden. Dit betekent dat als jij een bed boekt, maar jouw kamergenoot wacht te lang met inschrijven, dat het kan zijn dat dit kamertype vol is en de match niet gemaakt kan worden. Vraag daarom je kamergenoot of hij/zij zich ook zo snel mogelijk aanmeldt.

B) Vraag ons om een match te maken.

We gaan ons best doen voor de beste match. Daar hebben we natuurlijk wel wat informatie voor nodig, zoals: Of je snurkt en of je snurkende kamergenoten verdraagt. Je voorkeur voor een mannen / vrouwen / gemengde kamer. Of je vroeg of laat gaat slapen. Of je vroeg of laat opstaat. Je leeftijd.

Je kunt deze informatie later nog aanpassen en aanvullen.

EN DAN NOG WAT VRAGEN

Door in te schrijven voor dit event ga je ermee akkoord dat:

- Je naam wordt doorgegeven aan de StayOkay.

- Je naam, adres, mail-adres en telefoonnummer worden gedeeld met de andere deelnemers van het event.

- Je wordt toegevoegd aan de WhatsApp groep van deelnemers van Out of Office Inspiration 2019.

- Foto's en filmopnamen die tijdens het event worden gemaakt, gedeeld mogen worden met de andere deelnemers.

- Foto's en filmopnamen die tijdens het event worden gemaakt, gebruikt mogen worden voor uitingen buiten de deelnemersgroep, zoals op social media en de website van Out of Office Inspiration.

- Je gegevens, waaronder je naam, (mail-)adres, telefoonnummer worden opgeslagen voor gebruik tijdens en na Out of Office Inspiration 2019 (bijv. mail met hand-outs, evaluatie).

Let erop dat de bovenstaande gegevens worden gebruikt om contact op te nemen met de deelnemer. Het is daarbij belangrijk dat de gegevens van de deelnemer zijn ingevuld en NIET een algemeen mail-adres of telefoonnummer dat leidt naar een persoon die uitsluitend de aanmelding heeft geregeld. Dit is essentieel om alle deelnemers en workshopleiders van de goede informatie te voorzien.

ALGEMENE VOORWAARDEN

Algemene Voorwaarden

 

Annulerings- & Boekingsvoorwaarden

Je registratie is definitief als het geld is overgemaakt. Als Out of Office Inspiration 2019 wordt geannuleerd, worden de inschrijfkosten  teruggestort. Andere kosten zijn je eigen risico (bijv. vlucht- en veerboottickets).

Annulering

Natuurlijk hopen we dat je naar Out of Office Inspiration kunt komen, maar soms gebeuren er onvoorziene zaken. Dan is het goed om te weten dat ...

- Je vóór 1 juli 2019 kunt annuleren. Je krijgt dan de inschrijfkosten min de administratie-kosten teruggestort.

- Als je annuleert tussen 1 juli 2019 en 1 augustus 2019 krijg je 50% van de kosten teruggestort.

- Na 1 augustus 2019 is de boeking definief. Er wordt bij annulering geen terugstorting gedaan.

 

In alle gevallen: 

Als je toch niet kunt deelnemen, is het mogelijk om een andere deelnemer in jouw plaats te laten komen. Dit is tot het laatste moment mogelijk en gratis. Eventuele korting voor workshopleider wordt in die situatie verrekend met de nieuwe deelnemer.

In overleg zal worden gekeken of de overnachtingsmogelijkheid geschikt is of dat de nieuwe persoon zelf een eigen overnachting moet boeken. Dit zal wellicht het geval zijn als een mannelijke deelnemer een vrouwelijke deelnemer vervangt en er gebruik wordt gemaakt van een gedeelde kamer.

VERDER MET AANMELDEN

Je wordt nu naar de betalingspagina geleid.

Bij voorkeur betalen via Ideal.

evenementsysteem
 evenementsysteem