Datum & locatie

Datum
25 juni 2019

Locatie
Hotel van der Valk, Veenendaal
Bastion 73, 3905 NJ Veenendaal

Bekijk hoe u Hotel van der Valk Veenendaal met de auto en het OV kunt bereiken.

Tarieven & kortingen

Regulier tarief - € 149

Security Management abonnees krijgen € 50 korting en betalen € 99 per persoon.
Leden van IFPO Europe, ISACA Chapter Netherlands, BCI The Netherlands & Belgium en leden van The Hague Security Delta ontvangen € 50 korting en betalen € 99 per persoon.
Leden van ASIS Benelux komen gratis* naar het congres. 

Genoemde prijzen zijn excl. BTW.

Inschrijven 

U kunt zich hier inschrijven. Wanneer alle sessies bekend zijn krijgt u van ons een e-mail om een sessiekeuze door te geven.
Twee weken voor aanvang van de dag sturen wij u per nog een keer de bevestiging per e-mail, inclusief praktische informatie.

Word partner van het congres

Wilt u in contact komen met +/- 200 security-professionals? Vraag naar de mogelijkheden om bijvoorbeeld een stand te plaatsen. Neem dan contact op met Kevin Donders, kevindonders@vakmedianet.nl of 06 51 68 27 23

Heeft u vragen?

Voor vragen over de afhandeling van uw inschrijving kunt u contact opnemen met onze klantenservice via: inschrijven@vakmedianet.nl of telefonisch via 088 5840 888

Voorwaarden

Annuleringsvoorwaarden
Uw inschrijving is alleen schriftelijk te annuleren. U kunt tot uiterlijk vier weken voor het event / opleiding kosteloos annuleren. In geval van annulering na vier tot twee weken voor aanvang van een het event / opleiding is afnemer 25% van het inschrijfgeld (inclusief, indien van toepassing, het horeca-arrangement) verschuldigd. Meldt u zich binnen twee weken voor aanvang af, of bent u afwezig zonder annulering? Dan zijn we helaas genoodzaakt het volledige inschrijfbedrag inclusief, (indien van toepassing, het horeca-arrangement) te berekenen. U kunt bij verhindering natuurlijk altijd een vervanger van uw inschrijving gebruik laten maken. Annuleringen of plaatsvervangers kunt u doorgeven via inschrijven@vakmedianet.nl

*Voor ASIS Benelux leden is het congres gratis toegankelijk. Bij een no-show, zonder afmelding vooraf, wordt er € 69 in rekening gebracht voor organisatie en cateringkosten.

Voorwaarden
Op al onze aanbiedingen en overeenkomsten van Vakmedianet B.V. zijn van toepassing de Algemene Voorwaarden van Vakmedianet B.V. , gedeponeerd ter griffie van de Rechtbank te ‘s-Gravenhage op 24 januari 2014 onder depotnummer 5/2014. Een exemplaar van deze voorwaarden vindt u hier.

Organisatie

Het ASIS Security Management Congres wordt georganiseerd door Security Management, onderdeel van uitgeverij Vakmedianet B.V., en in samenwerking met ASIS Benelux.