Het VOS-congres 2019!

Power of SupportDat is het krachtige thema van het Congres Voor Ondernemende Secretaresses (VOS 2019). Of je nu directiesecretaresse, -assistente, personal assistent of officemanager bent: op dinsdag 25 juni staat jouw power een dag lang centraal.

 

Programma
Met welke vaardigheden haal je het meeste uit jezelf en je vak? Hoe zet je die kwaliteiten het beste in? Een selectie inspirerende sprekers staat klaar om die, en nog veel meer powervragen te beantwoorden. Dorothé Schiks neemt je bij de hand tijdens een dagvullend programma. Hier de hoogtepunten op een rij:

Samenwerkend naar de top
Dit VOS-congres wordt afgetrapt door een echte powervrouw: Katja Staartjes. Als eerste Nederlandse vrouw bereikte zij in 1999 de top van de Mount Everest. Katja vertelt welke power je nodig hebt om deze berg der bergen te bedwingen. Een verhaal dat je persoonlijk én professioneel inspireert.

 

Expertpanel
Na de hoge bergtoppen duiken we de diepte in. In een paneldiscussie nemen drie experts de voor- en nadelen van digitale assistentie onder de loep. Belangrijk, want Virtual Assistance verandert ons vak drastisch. Wat vind jij ervan? Maak je klaar om mee te discussiëren! De experts zijn:

Petra Fehring – Eigenaresse van Virtueel Academie, expert in Virtual Assistance;
Martine de Troije – Voormalig Virtueel en Personal Assistant, die beide kanten voor je belicht;
Patricia de Vries – Secretaresse die de standpunten belicht vanuit haar ervaringen.

 

Workshop Multitasken is een mythe
Hoe voer je op een efficiënte manier verschillende taken tegelijk uit? In een workshop vol krachtige tips laat Wouter Hesseling je kennismaken met multitasken, switchtasken en monotasken. Zeker geen verspilling van je tijd!


Zakelijk flirten
Last but not least betreedt Angelique van ’t Riet ons podium. Ze leert je hoe je zakelijk kunt flirten. Let wel, dit gaat er heel anders aan toe dan ‘flirten in het wild’. De zakelijke variant helpt je om zaken makkelijker voor elkaar te krijgen. Iets wat je in dit vak goed kunt gebruiken.


En daar omheen…
Tijdens deze inspirerende dag zorgen we dat het je aan niets ontbreekt. We beginnen om 9.00 uur met een hartelijke ontvangst. Tussen de lezingen door zijn er korte breaks en om 12.30 uur geniet je van een heerlijke lunch. Vanaf 15.30 uur sluiten we deze mooie dag af met ‘bites & drinks’.

 

Waar en wanneer?
Het VOS-congres vindt plaats op 25 juni in ’s-Hertogenbosch, en wel in de Verkadefabriek. Deze prachtige locatie ligt vlakbij het Centraal Station en er is voldoende parkeergelegenheid.


Kosten

Normaal tarief                  €       395,-

Meld je 5 personen aan dan is de 6e gratis en bij 10 aanmeldingen mag je 2 collega's gratis meenemen!

Inschrijven
Wil jij deze inspirerende dag niet missen? Meld je dan hier aan.

Ben je verhinderd op 25 juni? Geen probleem, wij organiseren dit congres nogmaals op dinsdag 12 november in De Meerse in Hoofddorp. Wil je er bij zijn? Meld je dan hier aan.

Het is vanaf heden niet meer mogelijk om kosteloos te annuleren. Ben je toch onverhoopt verhinderd, dan mag je een collega in jouw plaats laten deelnemen. Stuur ons een bericht en dan ontvang je een bevestiging van de wijziging. Email: congressen@publicsupport.nl.

 

 

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren