Hoe krijgt u uw arbobeleid verankerd in uw organisatie?

 

Een beleid rondom veilig en gezond werken dat door iedereen binnen uw organisatie ‘als vanzelfsprekend’ wordt ervaren en wordt gedragen, levert positieve resultaten op.

Een succesvol arbobeleid sluit aan bij de organisatiedoelstellingen én bij de overtuigingen van de medewerkers. Dat vergt maatwerk. Door samen met management, de leiding, de werknemers en andere spelers de arbeidsomstandigheden aan te pakken wordt veilig en gezond werken een eenvoudig onderdeel van de dagelijkse routine. Zo verankert u uw arbobeleid. Met als resultaat een optimaal rendement.

De centrale vraag tijdens dit congres: Een gezamenlijk beleid wat gedragen wordt door de hele organisatie: hoe krijgt u dit voor elkaar en waar moet u rekening mee houden?

Tijdens het congres Arbobeleid verankeren komen de belangen en ervaringen van verschillende stakeholders aan bod: de werkgever, de werknemer en de inspectie SZW.  

➜Schrijf nu in en profiteer van € 100,- korting!

 
 

 

 

Ga aan de slag met onder andere de volgende vragen:
 

  • Hoe maakt u van de RI&E een 'levend' document waardoor dit door de gehele organisatie wordt gedragen?
     
  • Wat is de rol van gedrag van de werknemers en de bedrijfscultuur  bij een goede aanpak van de arbeidsomstandigheden? En wat constateert de Inspectie SZW in de praktijk?
     
  • Wat levert een goed verankerd arbobeleid u concreet op?

Wat kunt u verwachten?

 

Krijg verdieping, praktijkvoorbeelden en nieuwe inzichten die u inspireren met een andere en open blik te kijken hoe u de organisatie betrekt bij uw arbobeleid. 

Leer welke aspecten u vanuit uw rol hiervoor kunt inzetten.

Stel vragen, voer discussies en ga concreet aan de slag met uw eigen praktijksituatie.
 

 

Arbeids- en Organisatiedeskundigen ontvangen 1 punt

Arbeidshygiënisten en Veiligheidskundige ontvangen 1 punt

Lees u hier in op het onderwerp! 


Arbo

Gratis abonnement Arbo!

Ja, ik meld mij aan en maak gebruik van de actie om 6 maanden gratis en vrijblijvend het abonnement 'Arbo' te ontvangen. 

 
 
Deel het event met uw netwerk: