Voorwaarden

Deze inspiratiereis wordt u aangeboden door Schindler en Reynaers BV. U neemt deel aan een volledig verzorgd driedaags programma. Uitgaven buiten het officiële programma zijn voor eigen rekening.  (b.v. barkosten, mini-bar, verzekeringen).

Het gepresenteerde programma wordt aangeboden onder voorbehoud van eventuele wijzigingen. Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt. Uw inschrijving is pas definitief na ontvangst van uw online inschrijving en wordt bepaald op volgorde van ontvangst. 

Verzekeringen
Er is geen annulerings en/of reisverzekering voor u afgesloten. Wij verzoeken u vriendelijk dit zelf te organiseren. 

AVG
Uw persoonlijke gegevens worden alleen gebruikt voor de organisatie van deze reis naar Istanbul. Door u aan te melden, stemt u hiermee in. Rientjes & Partners levert haar diensten volgens het ‘Privacy by design’ en ‘Privacy by default’ principe. Daarmee bedoelen we dat de bescherming van persoonsgegevens, privacy en beveiliging van data in algemene zin optimaal worden gewaarborgd binnen onze organisatie en door onze medewerkers. Zo zullen wij standaard alléén persoonsgegevens verwerken die noodzakelijk zijn. Daarnaast zullen wij de persoonsgegevens niet langer bewaren dan noodzakelijk is voor het doel van de verwerking.