Dag van de Kraamzorg | 13 september 2019

Dag van de Kraamzorg | 13 september 2019

Dag van de Kraamzorg

Geregistreerd bij het Kenniscentrum Kraamzorg?

Als je geregistreerd bent bij het Kenniscentrum Kraamzorg, moet je in het formulier jouw registratienummer achter te laten.

 

Meld je je aan met een groep?

Groepen moeten in één keer worden aangemeld  en worden op één factuur gefactureerd. Gebruik hiervoor de knop onderaan 'Opslaan en extra persoon toevoegen'.


Wil je met een groep groter dan 10 personen komen? Mail dan naar aanmelder@bsl.nl.

€ 89,00
€ -30,00

Totaal: € 59,00

Exclusief € 12,39 BTW. (€ 71,39 incl. BTW)

Deelnemer contactgegevens

Factuuradres

Het factuuradres kun je invoeren in een volgend scherm bij jouw betaaloverzicht. 

De punten worden binnen 6 weken na afloop van het congres verwerkt en bijgeschreven in het register, indien je het relatienummer hebt ingevuld op dit inschrijfformulier.

Annuleringsvoorwaarden
Uw inschrijving is alleen schriftelijk te annuleren. Bij annulering is in verband met de gemaakte administratiekosten geen restitutie mogelijk. Wel kunt u bij verhindering natuurlijk altijd een vervanger van uw inschrijving gebruik laten maken. 

Acceptatie onder voorbehoud
Uw aanmelding wordt beoordeeld door de organisatie. Wanneer u niet behoort tot de primaire doelgroep, behouden wij ons het recht om contact met u op te nemen om uw aanmelding te bespreken. Dit is ook van toepassing op eventuele plaatsvervangers. 


Portretrecht
Tijdens dit congres kan het zijn dat er foto’s gemaakt worden. Wij willen u wijzen op uw portretrecht. Indien u niet in beeld wilt komen, dan kunt u zich melden bij de registratiebalie op de dag van het congres.

 


Springer Media B.V., waarvan Bohn Stafleu van Loghum onderdeel is, verwerkt uw persoonsgegevens. Voor meer informatie over de verwerking van persoonsgegevens, klik hier. U kunt informatie ontvangen over producten en diensten van Springer Media B.V.. Als u geen prijs stelt op informatie of aanbiedingen per mail of per post, kunt u dit doorgeven aan Springer Media B.V., t.a.v. afd Klantenservice Events, Postbus 246, 3990 GA Houten, of aangeven bij aanmelder@bsl.nl.


 

gasten registratie formulier
 gasten registratie formulier