Masterclass ronde 1

 

Ronde 1     Ronde 2    


Tijdens masterclass ronde 1 komen dé technologische ontwikkelingen binnen opleiden en ontwikkelen aan bod. Middels deze nieuwe leermethoden creëert u een leeromgeving die inspireert en stimuleert.

1.1

Wat kan Sherlock Holmes van Virtual Reality leren?

 

 

Virtual en Augmented Reality, het blijft vaak steken op een paar leuke game- en marketingvoorbeelden. Zijn het aardige gimmicks of beloftevolle kansen voor Leren en Ontwikkelen? Voor luchtvaartmaatschappijen, retailers en rechercheurs ontwikkelde UP inmiddels diverse toepassingen. In deze interactieve sessie gaan we in op de didactische keuzes, storytelling en de leereffecten. En natuurlijk gaat u zelf VR en AR beleven.

Spreker: Sander Giesselink VR specialist bij UP learning

1.2

Gamification als motor van ontwikkeling

Gamification is een middel dat op allerlei manieren toegepast kan worden om de betrokkenheid van werknemers te vergroten. Binnen HR biedt dit kansen in recruitment, het betrekken en motiveren van medewerkers en opleiding en ontwikkeling. Het leuke aan gamification is dat de manieren om het toe te passen in een bedrijf oneindig zijn en per bedrijfstak kunnen verschillen! Wat houdt het nu precies in, welke mogelijkheden biedt het en hoe zet u het in voor opleiding en ontwikkeling?

Spreker: Bart Hufen, Auteur, Spreker en Creative Director
 

1.3

Samen wordt het beter - Social bij remote leren

 

 

Niemand in een organisatie is een eiland. Daarom geloven wij in samen doen, samen grenzen opzoeken, samen leren. De lerende professional bepaalt zelf hoe, wanneer en waar hij leert en daarmee zichzelf ontwikkelt. Een gezamenlijke training op een bepaalde tijd en plaats is hopeloos verouderd en zorgt niet voor de juiste motivatie. Toch leren we juist ontzettend veel van elkaar en is contact met en observatie van uw collega’s belangrijk voor de eigen ontwikkeling. Hoe kunt u medewerkers toch met elkaar verbinden terwijl er geen face-to-face contact is?  
 
TinQwise maakt vernieuwende leeroplossingen die het beste uit de groep halen. Ontdek samen met Joost Uitdewilligen, de superkracht van samen leren én hoe u dit praktisch in kunt zetten.

Spreker: Joost Uitdewilligen Creatief Directeur van TinQwise