Dr. Jos Sanders

Lector Leven Lang Leren

Dr. Jos Sanders studeerde personeelswetenschappen aan de Universiteit van Tilburg. Hij werkte van 1998-2004 als onderzoeker voor het Researchcentrum voor Onderwijs en Arbeidsmarkt aan de Universiteit Maastricht. Van 2004-2018 werkte Jos voor TNO als (senior) onderzoeker. Hij promoveerde in 2016 op onderzoek naar de verduurzaming van de inzetbaarheid van laaggekwalificeerde werknemers aan de Universiteit Maastricht. Sinds februari 2018 is Jos Lector Leren tijdens de beroepsloopbaan bij het Kenniscentrum Kwaliteit van Leren aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN).

Matthijs Akkenaar

Commercieel directeur bij SkillsTown.com & de specialist in #21stcenturyskills 

Matthijs is commercieel directeur bij SkillsTown en heeft een passie voor werkgeluk. In zijn 20 jaar ervaring in het onderwijs heeft hij een groot deel doorgebracht bij Heutink. In zijn rol als commercieel directeur bij SkillsTown houdt hij zich vooral bezig met het profileren van 21st century skills en werkgeluk binnen organisaties. Matthijs geeft lezingen over 21st century skills voor organisaties en is schrijver van het boek 21st century skills, de uitdaging voor iedere medewerker en iedere organisatie .

Jeroen Busscher

Uw dagvoorzitter, strateeg, auteur en spreker

Jeroen Busscher geldt al jaren als een van de meest inspirerende en vernieuwende managementdenkers van ons land. Hij schreef acht boeken waaronder de bestsellers Pimp je afdeling, Turbomanagement en de HR-klassieker Onbeperkt Houdbaar over duurzame inzetbaarheid. Zijn nieuwe boek de Leer(r)evolutie verscheen voorjaar 2018. Jeroen Busscher is strateeg op het gebied van gedragsverandering binnen organisaties. Daarnaast is hij veelgevraagd spreker, docent, columnist en dagvoorzitter.

Sander Giesselink

VR specialist bij UP learning

Sander is in 2018 afgestudeerd aan de Universiteit Twente, met als specialisatie Virtual Reality (VR). Als afstudeerproject heeft hij onderzocht hoe VR gebruikt kan worden om het leren van reanimeren te verbeteren. Via een Hololens krijgt een leek instructies en feedback van een expert die virtueel aanwezig is. Nu ontwikkelt Sander bij UP learning VR-leeroplossingen die de leerervaring en het leerrendement verbeteren.

Joost Uitdewilligen

Creatief Directeur van TinQwise

Joost Uitdewilligen is Creatief Directeur van TinQwise, waar hij zich met hart en ziel inzet voor alles wat met techniek en leren te maken heeft. Zo verzint hij online leeroplossingen die mensen slimmer én socialer te maken en geeft hij in het TinQlab ruimte aan pionierende studenten met innovatieve ideeën. Hij is er van overtuigd dat we dankzij steeds evoluerende technologie ons IQ en EQ continu kunnen vergroten en zo een betere wereld kunnen creëren. Joost’ verhaal is nooit af, hij neemt het publiek ook mee in de uitdagingen en vragen die hij tegenkomt in zijn projecten maar enthousiast en inspirerend is hij absoluut!

Jan Kwint

Algemeen directeur bij LTP Advies B.V.

Jan Kwint (1962) is sinds december 2014 algemeen directeur van LTP. Sinds 2012 was hij al directielid bij LTP. Jan heeft arbeids- & organisatiepsychologie gestudeerd aan de Universiteiten van Tilburg en Leuven. Daarnaast werkte hij als onderzoeker aan de Universiteit van Leuven. 

Bart Hufen

Auteur, Spreker en Creative Director

Bart heeft technische bedrijfskunde en brand management gestudeerd en houdt zich vanuit BrandNewGame en de Gamification Academy al sinds 2009 bezig met gamification binnen het bedrijfsleven, onderwijs en overheid. Eerder werkte hij bij Atari en het internationale modemerk Diesel.

Maarten Fijnaut

Trainer, coach, adviseur bij Leeuwendaal/Higher

Maarten is een bevlogen trainer en coach. Hij is veelzijdig en heeft ruim 15 jaar ervaring in het vak. Zijn missie is om duurzame groei te realiseren door talenten verder te ontwikkelen zodat teams en individuen hun potentie ten volle benutten. De focus ligt op het bereiken van doelen en het bewuster inzetten van talent om die doelen te bereiken. Maarten´s werkwijze is een gezonde mix van humor, confrontatie, creativiteit en professionaliteit die hij inzet om er voor iedereen het maximale uit te halen.