Op de tropisch warme dag 25 juni kwamen ruim 200 hypotheekprofessionals bijeen tijdens het compleet vernieuwde event am:hypotheken waar zij werden bijgepraat op diverse terreinen en dineerden met marktgenoten. Hoe zag dat er uit? Bekijk hier de foto's van dit netwerkevent >  

Aftermovie 2019:


De bezoeker kreeg een inkijkje in een van de belangrijkste websites in dit domein: Funda. Wat zijn de plannen van de Head of Strategy & Business Development? 

Ook de Autoriteit Financiële Markten was van de partij. Vorig jaar experimenteerde de toezichthouder met vouchers om het betaalgedrag van consumenten te beïnvloeden. De bezoeker ontdekte wat de resultaten daarvan zijn én wat de gevolgen zijn!

De hypotheekmarkt anno 2019 viel ook niet meer los te zien van het onderwerp duurzaamheid. Tegenwoordig is de aankoop van een huis hét moment om over duurzaamheid na te denken. Tijdens am:hypotheken gaf weervrouw Helga van Leur een wervelende presentatie over dit onderwerp en barstte de discussie hierover los!

 

Dit event vond plaats op dinsdag 25 juni op een nieuwe locatie: DeFabrique in Utrecht. 


''Kwalitatief hoogwaardig netwerkmoment''

***

''Door diversiteit gasten en ambiance uitstekende netwerkgelegenheid''

***

''Sfeervol, leuke gesprekken, afwisselend, goede interactie aan tafel''

Inspiratie

Er gaat geen dag voorbij, of er is wel nieuws over de woningmarkt en/of de hypotheekmarkt. Een heel dynamische markt waarover iedereen wel een mening heeft. Op am:web vormen de berichten over hypotheken de meest gelezen berichten van de website! Of het nu gaat om fiscaliteit, hypotheekadvies of woningbouw: hypotheeknieuws maakt de tongen los. Tijdens am:hypotheken brengen we de discussie verder en voorzien we u van nieuwe inzichten.

Sharing Dinner

Sharing Dinner op am:hypotheken Schuif op 25 juni a.s. aan tafel bij event am:hypotheken samen met hypotheekprofessionals.

NIEUW: het diner wordt geserveerd volgens een vernieuwend "Sharing Dinner Concept", waarbij samen delen en ontmoeten centraal staat. Ook duurzaamheid speelt bij dit diner een belangrijke rol; er worden gerechten geserveerd met een minimum aan foodmiles.