Richard van Hooijdonk

Trendwatcher, futurist en interionaal topspreker

In 2015, 2016 en 2017 is Richard van Hooijdonk verkozen tot meest gevraagde trendwatcher en futurist van Nederland. Zijn inspiratiesessies zijn al door ruim 420.000 mensen bijgewoond. Richard is regelmatig op televisie te zien bij RTL, SBS, BNN/VARA en AVRO/TROS. Bij BNR Radio presenteerde hij het programma 'Mindshift'. Met zijn internationale researchteam van 30 specialisten onderzoekt hij dagelijks vele trends op het gebied van robots, zelfrijdend vervoer, Internet of Things, biotech, nanotech, neurotech, blockchain, 3D en 4D printing en natuurlijk ook augmented en virtual reality. Ook de impact op vele sectoren wordt in kaart gebracht. Wekelijks wordt het onderzoek gepubliceerd in aantrekkelijke artikelen, e-books, whitepapers en vele lezingen. Zijn boek 'De Wereld van Morgen' is inmiddels een 'bestseller'.

Sjuk Akkermans

Sector Banker Services ING

Sjuk Akkerman is Sector Banker bij ING. Hij is binnen de afdeling Sector Banking verantwoordelijk voor de Services sector. Sjuk geeft als sectorspecialist regelmatig presentaties over trends in zijn sector. Hij is bedrijfskundige en heeft gewerkt als relatiemanager en aandelenbelegger bij een bank.

Martijn Remmelzwaal

Partner Experts in Flex

Martijn Remmelzwaal heeft zijn gehele carrière vanaf 1998 binnen de flexbranche gewerkt in diverse functies. Als laatste vanaf 2008 als Director of SSC Operations en Facility Services van een top 5 speler op de Nederlandse uitzendmarkt. Sinds 2017 is Martijn als zelfstandig consultant / interim- / projectmanager actief. Martijn heeft een juridisch economische achtergrond en heeft in zijn loopbaan altijd een grote inbreng gehad bij digitalisering en optimalisatie van bedrijfsprocessen. Hij heeft een sterke IT affiniteit, met kennis van alle onderdelen van het uitzendproces. 

Miek Crouzen

Trainer/adviseur Youngworks

Miek Crouzen werkt als psycholoog-trainer/adviseur bij Youngworks. Dit jongerencommunicatie- en onderzoeksbureau volgt als doelgroepexpert al 20 jaar elke dag wat jongeren doen, denken en willen. Miek helpt op dagelijkse basis organisaties, bedrijven en scholen om de verbinding met jongeren aan te gaan met maar één missie: een positieve impact maken op het leven van jongeren. Want pas als je jongeren beter leert begrijpen, kun  je ze echt begrijpen. 

Han Mesters

Sector bankier ABN AMRO

Han Mesters, is Sector Bankier bij ABN AMRO. Hij is binnen de afdeling Sector Advisory verantwoordelijk voor de Zakelijke Dienstverlening. Han geeft regelmatig presentaties over trends in zijn sector en is een actieve gebruiker van social media. Hij schreef een aantal rapporten over human capital als bindend element in zijn sector. Hij is bedrijfskundige en economisch historicus en heeft gewerkt als strategie consultant en portfoliomanager binnen de afdeling vermogensbeheer van de bank. "Ik kan me nu bezighouden met thought leadership en het creëren van toegevoegde waarde voor klanten door het aanbieden van sectorkennis."

Wim Davidse

Flexstrateeg & hoofdredacteur Flexmarkt magazine. 

Wim is de oprichter van Dzjeng, atelier voor flex/werkmerken. Wim verzorgde hierover honderden informatieve, inspirerende en interactieve lezingen, inspiratieshops en sparringsessies, en publicaties. En in het verlengde daarvan: strategie- en innovatie-expedities. Wim is de hoofdredacteur van Flexmarkt magazine, inspiratiebron voor excellent ondernemen in flex. En lid van de werkgroep Agenda voor de Industrie. Voor Dzjeng was hij als directielid van Vedior Groep Nederland tien jaar lang actief als strateeg, marketeer en innovator in de markt voor personeel, flexibiliteit & organiseren. Daarnaast was hij voorzitter van de ABU-commissie Onderzoek & Voorspellingen en lid van de programmaraad van het Nederland Centrum voor Sociale Innovatie.