aanmelder.nl, eenvoudig evenementen organiseren

IPC Teacher Leader for Learning

Tijdens de Teacher Leader for Learning-opleiding gaan we met je aan de slag door middel van drie trainingsdagen op een centrale plek in Nederland. Bovendien voer je praktijkopdrachten uit en is er ruimte voor individuele begeleiding op school.

Jouw ervaringen vormen het uitgangspunt en bepalen mede de theorie en methodiek van de opleiding.

Doel
Als ervaren IPC-coördinator de theoretische en praktische bagage hebben om de IPC-implementatie als leren en lesgeven en als veranderproces te faciliteren.

Voor wie?
Ervaren IPC-coördinatoren.

Kosten
€1.405,-. Bij meerdere inschrijvingen per lidschool aan deze opleiding geldt: €1.045,- voor de tweede deelnemer en €790,- voor de derde deelnemer.

Indien je de inschrijving annuleert betaal je €65,- administratiekosten. Indien je je inschrijving binnen 4 weken voor aanvang van de eerste bijeenkomst annuleert, betaal je 50 procent van de opleidingskosten. 

Locatie
Cursus- en vergadercentrum Domstad (www.accommodatiedomstad.nl), Koningsbergerstraat 9, 3531 AJ Utrecht.

Deelnemersminimum
De opleiding gaat van start bij een minimum van 10 deelnemers.

Data

  • 15 januari 2020
  • 11 maart 2020
  • 13 mei 2020

Als je je eerder dit schooljaar hebt opgegeven voor een opleiding, dan ben je ingedeeld in een cyclus op een locatie die het meest bij je in de buurt is. Je hebt hier als het goed is bericht van ontvangen. Je hoeft je niet opnieuw aan te melden via onderstaand formulier.

jouw online aanmeldformulier
 jouw online aanmeldformulier