Ticketkeuze vereist, maar er zijn geen beschikbare tickets. Neem contact op met de organisator.

Jouw gegevens (Gegevens hoofdboeker bij een groepsaanmelding*)

Indien er voor meer dan één persoon wordt aangemeld, dan moeten deze personen in één keer worden aangemeld. Er volgt dan één factuur (op naam van de hoofdboeker). Zie de knop onderaan: 'Opslaan en extra persoon toevoegen'. Let op: de korting wordt pas zichtbaar bij het aanmelden van de laatste persoon.

Het factuuradres kun je invoeren in een volgend scherm bij jouw betaaloverzicht.

Jouw gegevens zijn bij Stichting SpinAwards in goede handen. In ons privacy statement staat hoe wij met de gegevens omgaan.

Annuleringsvoorwaarden:

Restitutie van je inschrijiing is niet mogelijk. Je kan bij verhindering natuurlijk altijd een vervanger van de inschrijving gebruik laten maken.

Acceptatie onder voorbehoud:

Jouw aanmelding wordt beoordeeld door de organisatie. Wanneer je niet behoort tot de primaire doelgroep, behouden wij ons het recht om contact met je op te nemen om de aanmelding te bespreken. Dit is ook van toepassing op eventuele plaatsvervangers. 

Portretrecht
Tijdens dit congres kan het zijn dat er foto’s gemaakt worden of gefilmd wordt. Wij willen je wijzen op jouw portretrecht. Indien je niet in beeld wilt komen, dan kan je je melden bij de registratiebalie op de dag van het congres.

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren