BIM praktijkdag 2019

BIM praktijkdag 2019

Hartelijk welkom bij de online registratie van de BIM praktijkdag. U kunt hier uw toegangsbewijs bestellen. De reguliere kosten voor deze dag zijn € 255,00 (excl. BTW en administratiekosten) per persoon.
Voor de snelle beslissers is er een speciaal tarief van € 195,- (excl. BTW en administratiekosten) per persoon. Dit tarief is voor een beperkt aantal kaarten beschikbaar en op=op.

Graag begroeten wij u op donderdag 23 mei 2019 in congrescentrum Supernova van de Jaarbeurs in Utrecht.

Uw vestigingsadres:

€ 195,00
€ 12,50

Totaal: € 207,50

Exclusief € 43,58 BTW. (€ 251,08 incl. BTW)

Uw toegangsbewijs

U ontvangt per e-mail uw toegangsbewijs. Neem deze mee naar de BIM praktijkdag. De unieke code op uw toegangsbewijs wordt daar gescand en u ontvangt uw persoonlijke badge.

Annuleringsvoorwaarden
 
Na uw aanmelding houden wij in alle opzichten rekening met uw aanwezigheid. Mocht u onverhoopt verhinderd zijn, dan kunt u tot en met 26 april 2019 annuleren via info@jaarbeurs.nl. Wij storten dan het betaalde bedrag terug minus €35 administratiekosten. Bij annulering vanaf 27 april 2019 is geen restitutie mogelijk. Natuurlijk kan een collega - in het bezit van uw toegangsbewijs - u zonder kosten vervangen.

Nieuwsbrief BIM Loket

Het BIM Loket is het centrale en onafhankelijke aanspreekpunt rond open BIM-standaarden in Nederland. Meld u aan voor onze nieuwsbrief

registratie tijdslot formulier
 registratie tijdslot formulier