Informatie

Datum

20 juni 2019
 

Locatie

Jaarbeurs Utrecht
Locatie MeetUp (ingang Croeselaan)

Klik hier hoe u Jaarbeurs MeetUp het beste kunt bereiken.

 

Tarieven

  • Standaardprijs: €399,- 
  • Groepen (va 3 personen) pp: €299,-  
  • Vroegboekkorting tot en met 16 april 2019: €349,-  

Om van de meermanskorting te profiteren dienen deelnemers van één organisatie in dezelfde aanmelding ingeschreven te worden.

Prijzen zijn exclusief btw en inclusief koffie en thee tijdens de pauzes, de broodjeslunch en de netwerkborrel na afloop.

 

Heeft u vragen?

Neem contact op met inschrijven@vakmedianet.nl of bel met 088- 58 40 888.
 

Organisatie

Sterk op het Werk wordt georganiseerd door Arbo Online van B+B Vakmedianet B.V.
 

Annuleringsvoorwaarden

Uw inschrijving is alleen schriftelijk te annuleren. U kunt tot uiterlijk vier weken voor het event / opleiding kosteloos annuleren. In geval van annulering na vier tot twee weken voor aanvang van een het event / opleiding is afnemer 25% van het inschrijfgeld (inclusief, indien van toepassing, het horeca-arrangement) verschuldigd. Meldt u zich binnen twee weken voor aanvang af, of bent u afwezig zonder annulering? Dan zijn we helaas genoodzaakt het volledige inschrijfbedrag inclusief, (indien van toepassing, het horeca-arrangement) te berekenen. U kunt bij verhindering natuurlijk altijd een vervanger van uw inschrijving gebruik laten maken. Annuleringen of plaatsvervangers kunt u doorgeven via aanmeldingenevents@vakmedianet.nl.
 

Annuleringsvoorwaarden groepen

Het is niet mogelijk om te annuleren voor losse personen binnen een groepsaanmelding, dit in verband met de reeds toegekende groepskorting. Wel is het mogelijk om voor de persoon die niet kan deelnemen een vervanger te sturen. Plaatsvervangers kunt u doorgeven via aanmeldingenevents@vakmedianet.nl
 

Persoonsgegevens

Vakmedianet B.V. legt uw gegevens vast in het kader van uw deelname aan het event / opleiding. Uw e-mailadres kan worden gebruikt om u te informeren over producten en diensten van Vakmedianet B.V. haar kennispartners en de overige sponsoren van het evenement als u dit heeft aangegeven. Ook als u niets aangeeft, kunt u per e-mail over gelijksoortige producten en diensten van Vakmedianet B.V. worden geïnformeerd, tenzij u daartegen bezwaar maakt. Uw adresgegevens kunnen daarnaast door Vakmedianet B.V. worden gebruikt en aan de kennispartners en overige sponsoren van het event ter beschikking worden gesteld en gebruikt om informatie of aanbiedingen te verstrekken betreffende hun producten of diensten.  Als u geen prijs stelt op informatie of aanbiedingen per email of per post afkomstig van Vakmedianet B.V., kunt u dit doorgeven aan Vakmedianet, t.a.v. Klantenservice, Postbus 448, 2400 AK Alphen aan den Rijn, of aangeven bij klantenservice@vakmedianet.nl.