VNO-NCW Midden ledenreis 2019: Helsinki en Riga!


Na de zeer interessante (leden)reizen naar onder andere Shanghai, Brazilië, Rusland, Dubai, India, IJsland & New York, Zuid-Afrika en Argentinië heeft VNO-NCW Midden - samen met Rientjes & Partners - dit jaar gekozen af te reizen naar twee Europese bestemmingen: Helsinki en Riga!
Gezien het klimaat van deze bestemmingen en het aantal uren daglicht, vindt de ledenreis plaats van 25 tot en met 29 september 2019. Het thema van deze VNO-NCW Midden ledenreis is 'High tech en duurzaamheid'.

Helsinki is één van de koplopers op het gebied van duurzaamheid. Zo lanceerde de stad in 2018 een plan waarmee Helsinki in 2035 CO2-neutraal zal zijn; maar liefst 15 jaar eerder dan de oorspronkelijke doelstelling van de Finse hoofdstad. Daarnaast is Helsinki tegenwoordig een stad met een hoge levensstandaard. Finnen lopen op veel gebieden voor op de rest van Europa, onder andere op het gebied van technologie, maar ook op het gebied van onderwijs, de medische zorg en wetgeving. 

Riga is niet alleen de hoofdstad van Letland, maar ook het economische en financiële centrum van het land. De stad is in haar eentje verantwoordelijk voor de helft van het bruto binnenlands product, de helft van de export en de helft van de werkgelegenheid. Door haar gunstige geografische ligging is Riga van oudsher een knooppunt van handel en financiën. Hedendaags is high tech een belangrijke sector, samen met productie, transport, evenals het toerisme en IT.

In het vijfdaagse programma bezoeken we Helsinki en Riga, waarbij u de zakelijke kansen ontdekt door middel van interessante bedrijfsbezoeken en netwerkgelegenheden. Daarnaast maakt u uiteraard ook kennis met de cultuur van beide bestemmingen. Op deze website kunt u het globale programma bekijken en u aanmelden voor deze VNO-NCW Midden ledenreis naar Helsinki en Riga. 

We nodigen u van harte uit op deze inspirerende ledenreis en hopen u te mogen begroeten in het prachtige Finland en Letland! 

Let op: aanmelden voor deze exclusieve ledenreis is vanaf heden alleen nog mogelijk op basis van beschikbaarheid en actuele tarieven, aangezien alle reserveringen reeds zijn gemaakt. Na uw aanmelding zal Rientjes & Partners u informeren over de mogelijkheden en tarieven! 

Met vriendelijke groet,
VNO-NCW Midden

>MELD U AAN VOOR DEZE INSPIRERENDE LEDENREIS<