Beste collega,

Op zaterdag 6 april 2019 organiseren wij speciaal voor alle top-, young- en projectsupporters alweer de vijfde editie van ons jaarlijks PS congres. Wij nodigen jou uit om deze dag samen met ons te ervaren.

Het thema van dit jaar is POWER of SUPPORT, want met onze power maken wij het verschil in onze support.

Zoals wij al lang weten kan geen man of vrouw aan de top zonder goede ondersteuning. Of dit nu in fysieke aanwezigheid is of alleen virtueel zou geen verschil mogen maken, of toch wel? En is multitasken wel zo goed als het klinkt? Of gaat de kwaliteit verloren als we meerdere dingen tegelijk doen? Hoe dan ook, met zakelijk flirten krijg je meer dingen gedaan dan je misschien zou denken.

Dit is slechts een kleine greep uit de onderwerpen die deze dag aan bod komen. Wij hebben weer gekozen voor actie en interactie en voor inspiratie vanuit verschillende invalshoeken, waarbij een flinke dosis humor uiteraard niet vergeten wordt.

Het PS congres is ook dit jaar weer een cadeau van ons aan jou! De toegang is dan ook gratis.

Graag horen we uiterlijk vrijdag 22 maart 2019 of je hierbij aanwezig bent. Ongeveer een week voor aanvang van het congres ontvang je nog de laatste informatie van die dag.

 

Fijne dag en wij zien je heel graag op zaterdag 6 april in Lisse.

 

 

 

 

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren