Prof. dr. Bob de Wit

College 1

Prof. dr. Bob de Wit is verbonden aan de Nyenrode Business Universiteit als Professor of Strategic Management en is directeur van De Wit & Meyer Strategy Works te Rotterdam. Gespecialiseerd in strategieontwikkeling, onderzoek en consulting. Voorheen heeft hij twaalf jaar strategisch management gedoceerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, waar hij ook is gepromoveerd. Hij heeft talloze publicaties op zijn naam staan, de internationaal bekendste samen met Ron Meyer.

Drs. ing. Dimitri Hoogenboom MBA 

College 2

Drs. ing. Dimitri Hoogenboom MBA heeft als organisatie adviseur namens KPMG, Accenture en PwC Consulting profit- en non-profitorganisaties in binnen- en buitenland geholpen op het gebied van strategie executie. In al die jaren is er bij hem een visie ontstaan op wat organisaties onderscheidend maakt als het gaat om een effectieve uitvoering van de strategie. Dit denkkader is goed te begrijpen zonder bedrijfskundige achtergrond en het bleek universeel toepasbaar binnen alle branches en landen.    
  
Na zijn carrière als organisatie adviseur heeft Dimitri in 2014 de overstap gemaakt naar een (interim) management rol waarin hij de opgedane kennis nu zelf in praktijk brengt als algemeen directeur van Prominent. Naast zijn huidige functie treedt Dimitri regelmatig op als gastspreker en helpt hij jonge start-ups met het opzetten en uitbouwen van hun organisatie. 

Drs. Hanneke Moonen

College 3

Drs. Hanneke Moonen is oprichter en eigenaar van adviesbureau Moon. Ze begeleidt vele besturen en managementteams bij het aanscherpen van hun organisatiestrategie en de vertaling hiervan naar strategisch HRM. Dit doet zij in uiteenlopende sectoren, zowel binnen de profit als de non profitsector. Haar opgebouwde expertise in de afgelopen 20 jaar als organisatieadviseur, HR-manager, trainer en procesbegeleider zet zij hierbij met veel plezier in. Daarnaast is zij ook een veelgevraagd spreker en treedt zij regelmatig op als gastdocent. Hanneke heeft een achtergrond in Personeelwetenschappen en Gezondheidspsychologie. Van haar hand verscheen het HOE boek voor Strategische personeelsplanning (Thema, 2012). Haar inspiratie vindt zij in het strategische praktisch maken, de wijsheid in een groep naar boven brengen, blijven vernieuwen en tot resultaten komen.

Prof. dr. Jaap van Muijen

College 4

Prof. dr. Jaap van Muijen is hoogleraar in de psychologie, in het bijzonder leiderschaps- en persoonlijke ontwikkeling aan Nyenrode Business Universiteit en eigenaar van Sense of Leadership, associate partner bij de Galan groep en medeoprichter van het Future Female Leadership program. Hij heeft zowel een wetenschappelijke carrière als een carrière als organisatieadviseur. Als organisatieadviseur heeft Jaap van Muijen zich gespecialiseerd in het vertalen van strategische keuzes van nationale en internationale organisaties naar het gewenste leiderschap in die organisaties en dan vooral in de hogere echelons. Hij zat acht jaar lang in de directie van LTP, was rector bij Sioo en heeft sinds 2007 zijn eigen advies bureau Sense of Leadership en is associate partner bij de Galan Groep.

Dr. Gerard Evers

College 5

Dr. Gerard Evers studeerde algemene econometrie (cum laude) aan de Universiteit van Tilburg. Aansluitend werkte hij circa 10 jaar aan de Rijksuniversiteit Groningen en bijna 20 jaar als hoofddocent en buitengewoon hoogleraar aan de academische opleiding Personeelwetenschappen en twee para-universitaire onderzoeksinstellingen van de Universiteit van Tilburg. Tegenwoordig is hij directeur van Euro-HRM, een adviesbureau voor economisch personeelsmanagement, en docent bij diverse postacademische opleidingen.

Drs. Irma Doze

College 6

Turning data into profit’, is zowel de persoonlijk passie van Irma Doze, als de missie van het bedrijf AnalitiQs. Irma helpt bedrijven die meer willen halen uit de ‘people’ data. Daarnaast deelt Irma haar kennis en ervaring al jarenlang met veel plezier met klanten, collega’s, cursisten en leerlingen in de vorm van trainingen, workshops en coaching. Irma is coauteur van het boek ‘HR-analytics, waarde creëren met datagedreven HR-beleid’.

 

*  Deze sprekers zijn onder voorbehoud van wijzigingen.