JUNG – vooruitgang als traditie
Vooruitgang, kwaliteit en design, deze drie principes kenmerken JUNG tot op de dag van vandaag en zijn in alle onderdelen van het bedrijf terug te vinden bij de productie van componenten voor de elektrotechnische installatie. Van ‘gewone’ schakelaars tot intelligente systemen voor gebouwbeheertechniek. Kantoren en woningen over de hele wereld zijn al uitgerust met toekomstzekere oplossingen in JUNG Design.

LS 990 – al 50 jaar favoriet bij architecten
Het schakelaarprogramma LS 990 heeft de meest eenvoudige en strakke vormgeving mogelijk. Dit jaar bestaat het programma vijftig jaar. LS 990 heeft de basis gelegd voor het belangrijkste programma van JUNG: de LS range.

Met het grote schakeloppervlak is LS 990 destijds ontstaan als tegenhanger van de ouderwetse tuimelschakelaar. Van het begin af aan is LS 990 geconstrueerd met het oog op verdere ontwikkeling. Door de bouwvorm met de grote schakelwip is hij erop ingericht, het maximale oppervlak te benutten – talloze bedienconcepten kunnen hiermee gerealiseerd worden.

Ook het design ontwikkelt
Naast de oorspronkelijke hoogwaardige Duroplast kunststof uitvoering in alpine wit heeft JUNG nu vele varianten ontwikkeld in zowel kunststof als metaal. Niet alleen de bekende versies Edelstaal (roestvrij staal) en Aluminium zijn bekenden bij architecten, maar ook het unieke programma in alle 63 kleuren van Les Couleurs® Le Corbusier biedt de architect alle mogelijkheden om met kleur te spelen. De laatste ontwikkelingen brachten het ultra vlakke programma LS ZERO en momenteel wordt er gewerkt aan weer bijzondere variant: terug naar de oorsprong met de ouderwetse tuimelschakelaar, maar dan in een nieuw jasje – LS 1912, met een knipoog naar het jaar van oprichting van het bedrijf.

 

Speciaal voor architecten hebben wij twee medewerkers: Lysander Koenraadt & Martijn van Rijssel.

                             LS990

    
                          LS 990                                                                     Les Couleurs® Le Corbusier
   

     

                     LS ZERO – Ultra vlak                                  LS 1912 – nu in ontwikkeling


JUNG heeft ook LS range oplossingen voor hotelinstallaties, van conventioneel tot aan het intelligente KNX gebouwbeheersysteem.Vertegenwoordiging voor Nederland
Hateha Elektrotechnische Handelsonderneming B.V.
Rijndijk 121
2394 AG HAzerswoude Rijndijk

T +31 (0)71 3419009
E info@hateha.nl

www.jung.nl
www.hateha.nl
linkedin