Jury Interieur Award                    

            
Een initiatief van Rohde & Grahl en
 de Architect

 

 

Christine van Gemert
interieurarchitect

Christine van Gemert studeerde aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht aan de faculteit Beeldende Kunst en Vormgeving, afdeling kleinschalige architectuur en interieur en stedelijk interieur.
Sinds 1996 heeft zij haar studio van Gemert > interieurarchitectuur met diverse samenwerkingsverbanden.

Het werkterrein betreft een grote verscheidenheid aan projecten in de particuliere sector, utiliteit, onderwijs, retail, justitiële inrichtingen, horeca, filmcentrum, hotel, ateliers, kinderdagverblijven, verpleeghuizen en gezondheidscentra, stedelijk interieur en maatwerk meubilair.
De projecten betreffen voornamelijk renovatie en herbestemming, veelal in monumentale panden, en kleinschalige nieuwbouw. De projecten zijn vaak complex van aard.

Christine gaf daarnaast les aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht, was voorzitter van de Beroepsvereniging Nederlandse Interieurarchitecten, gaf keynote speeches en gastcolleges in binnen- en buitenland waaronder op diverse locaties in China, India en Brazilë, en was eerder juryvoorzitter zoals voor het Gebouw van het Jaar van de BNA. Daarbij was zij bestuurslid van het Bureau Architectenregister, Dutch DFA en de federatie Dutch Creative Industries.


Hermien Beumer heeft zich, na haar studie Toegepaste Huishoudwetenschappen (afstudeerrichting Volkshuisvesting en Communicatie) gespecialiseerd in het succesvol transformeren van woon- en werkomgevingen. Vele jaren heeft ze gewerkt binnen de sociale volkshuisvesting aan complexe herstructurering opgaven en transformatie van wijken en woonomgevingen, waarbij haar credo altijd was: - “met mensen en voor mensen”.

Nu is ze al geruime tijd werkzaam bij een groot High Tech bedrijf en is verantwoordelijk als concept ontwikkelaar voor het creëren van inspirerende en innovatieve werkomgevingen. Het streven en het uitgangspunt van Hermien is altijd om een dusdanige woon- of werkomgeving te creëren, dat het mensen inspireert, verrast en aansluit bij hun behoeftes.

Naast het feit dat ze een geoefend en ervaren oog heeft voor kleuren, materialen en esthetiek, speelt functionaliteit en proces, waarin mensen centraal staan, een belangrijke rol in de keuzes, die ze maakt.

Ook in haar privé tijd is ze graag beeldend en vormend bezig met o.a beeldhouwen en schilderen.


Jan Raes is Duurzaamheidsadviseur bij ABN AMRO Corporate Strategy & Sustainability. Jan’s expertise: het integreren van sociale, ecologische en economische aspecten voor de financiële sector en haar klanten. Hij vertegenwoordigt ABN AMRO bij kennisplatforms over klimaat, Science Based Targets, circulaire economie en de Sustainable Development Goals (SDGs). Jan Raes is Sustainability Advisor at ABN AMRO Corporate Strategy & Sustainability. Jan is an expert in the integration of social, environmental and economic aspects for the financial sector and clients. He represents ABN AMRO in various global dialogues on climate, science based targets, circular economy and the Sustainable Development Goals (SDGs).


Annette van Baren

Annette van Baren werkt bij Neutelings Riedijk Architecten als senior architect.

Annette van Baren Jury ARC19 Interieur

Annette van Baren


  Afke Laarakker (secretaris)
  Vakredacteur

  Afke Laarakker (1988) studeerde af binnen public building/border conditions aan de TU Delft.

  Ze liep stage bij Taiana Bilbao in Mexico-stad, werkte bij Onix NL en schreef over kunst en publieke
  ruimte voor de Rietveld Academie.
  Sinds dit jaar werkt ze als vakredacteur bij de Architect.

Heb je vragen? Neem contact met afkelaarakker@vakmedianet.nl