BIM voor Design & Build

Architecten en hun bouwpartners van de juiste tools voorzien, dat is waar KUBUS voor staat. En dat voert verder dan waardevolle software. BIM is een manier van werken. Dé manier van werken als je het KUBUS vraagt. Wij leveren de pakketten die dat mogelijk maken. Daarnaast adviseren en ondersteunen we bedrijven bij de transitie naar en het werken met BIM. Onze praktijkgerichte aanpak wordt ervaren als onderscheidend. Zo levert KUBUS via intuïtieve software en no-nonsense support een bijdrage aan het creëren van een levensvatbare gebouwde omgeving.

Als promotor van open standaarden zijn we exclusief distributeur voor de producten van GRAPHISOFT en Gold Partner van Solibri Inc. in de Benelux. Daarnaast ontwikkelen we de producten BIMcollab®; ’s werelds eerste oplossing voor cloud-based en BIM-platform overschrijdend
issuemanagement, en KUBUS Spexx; Nederlands meestgebruikt bestekverwerker. Vanuit kantoren in Eindhoven, Amsterdam, Hasselt en Belgrado worden samen met diverse partners producten en diensten geleverd aan meer dan 15.000 gebruikers in de bouwsector wereldwijd.

___________________________________________________________________________________________

 

                                                            
________________________________________________________________________

                                        

                                      
KUBUS BV


Hoofdkantoor
Stuiverstraat 100
5611 TC Eindhoven
Nederland

T+31 (0)40 213 19 50
E info@kubusinfo.nl

www.kubusinfo.nl
www.bimcollab.com