Tarkett is opgericht in 1886 en staat inmiddels wereldwijd aan de top van de vloerenindustrie. De onderneming levert geïntegreerde vloeroplossingen en ondergronden voor sportactiviteiten aan architecten, faciliteitprofessionals, aannemers, distributeurs, installateurs en eindgebruikers.

Tarkett werkt samen met veel van ’s werelds meest vooraanstaande architecten en bouwkundigen om echte service te kunnen bieden. Dit leidt ertoe dat de geïntegreerde vloeroplossingen en sportondergronden van Tarkett deel uitmaken van talloze prestigieuze architectonische projecten.

DESSO® is het tapijtmerk voor Tarkett in EMEA. Een merk dat bekendstaat als vooruitstrevend en leidinggevend op gebied van duurzame en innovatieve tapijten, met een sterke positie in tapijt voor kantoren, onderwijs, gezondheidszorg, overheidsinstellingen, particulieren, hotels, cruiseschepen en luchtvaartmaatschappijen. Het merk DESSO heeft een missie: het ontwikkelen van unieke producten die de gezondheid en het welzijn van mensen ten goede komen. De drijvende kracht hierachter is een innovatieprogramma, met de drie pijlers Creativiteit, Functionaliteit en Cradle to Cradle® (C2C) als fundament, dat moet leiden tot een verschuiving naar een regeneratieve, circulaire economie.
  
        Desert Airmaster


 

           

                                                            Stitch, make it your own
 

 

 

 
    

 

   

                  iD Inspiration click                            iD Inspiration 5570                                           

                                          "Floor is the new playground"

Tarkett

Taxandriaweg 15
5142 PA Waalwijk
Nederland

Tel +31 (0)416 684 100

www.tarket.nl