Beste heer/mevrouw,

                         Verbinden – Innoveren – Professionaliseren .....                     

... is op 16 april a.s. het thema van het mbo V.I.P.-EVENT (voorheen Innovatiedag) en de rode draad van het programma. Met veel zorg is voor jou een uitdagend, .inspirerend, afwisselend en...gezellig programma samengesteld, waarin al deze thema's zijn opgenomen.

V.I.P.-event voor alle mbo medewerkers

Meld je aan via deze link of de link onderaan deze mail!

Het programma:

De start is om 08.30u met verschillende ontmoetingsactiviteiten op de Centercourtvloer van het Landstede Sportcentrum. Zo kun je een teamportret laten maken, advies over styling krijgen, een statement maken bij de 'wall of fame', een karikatuur van jezelf laten maken. ...en nog veel meer. Laat je verrassen, kom op tijd en mis niks!

  • 08:30-09:30              : Start met ontmoetingsactiviteiten
  • 09:30-10:30              : Deelsessieronde 1
  • 10:45-11:10              : Plenaire opening door Theo Rietkerk (CvB) 
  • 11:10-12:10              : Keynote  Prof. dr. Paul Kirschner (auteur, hoogleraar Onderwijspsychologie OU)  
  • 12:10-13:00              : Lunch
  • 13:00-14:00              : Deelsessieronde 2
  • 14:30-15:30              : Deelsessieronde 3
  • 15:30-16:30              : Napraten en ontmoeting

Keynote

Onze keynotespreker is Prof. dr. Paul Kirschner. Hij spreekt over onderwijsmythes die door hem kritisch tegen het licht worden gehouden en deelt inspirerende inzichten uit onderwijsonderzoek, die aanzet geven tot kritisch nadenken. Wat werkt wel, wat absoluut niet en hoe kun je als professional hierin meebewegen en jezelf ontwikkelen.

Tijdens de lunch is het mogelijk om een poster met inspirerende teksten te laten signeren door Prof. dr. Paul Kirschner bij de boekenkraam!

Nieuwsgierig naar het deelsessieprogramma? Klik hier

In 3 verschillende rondes kun je kiezen uit een groot aantal deelsessies, boeiend voor zowel docenten als ondersteunend personeel. Ronde 1 staat in het teken van 'professionaliseren', ronde 2 in het teken van 'innovatie(processen)' en ronde 3 in het teken van 'verbinden' (rondetafelsessies). De deelsessies zijn verbonden met één van de vijf thema’s uit de programmalijnen: persoonlijk onderwijs, professionalisering, zingeving & brede vorming, krachtige verbinding in de regio, innoveren en excelleren. Volop keuze, dus wees op tijd met aanmelden want vol = vol!

Boekenmarkt

Uiteraard staat er ook weer een boekenkraam, waar je boeken vanaf € 10,- kunt bestellen. Een korte inhoudsopgave van de boeken is aan het einde van het uitgebreide programma opgenomen.

Neem je een introducé mee?

Vind je het leuk om een introducé mee te nemen? Geef dan zo snel mogelijk de naam en het e-mailadres van de introducé door aan Renate Mensink via rmensink@landstedegroep.nl.

 

Locatie:

Landstede Sportcentrum (Hogeland 10). Kom die dag zoveel mogelijk op de fiets in verband met beperkte parkeermogelijkheid. Externe presentatoren kunnen zich melden aan het Rechterland 1 in Zwolle.

Ik meld mij aan voor het V.I.P.-event!

Met slechts één klik op de link onderaan deze mail, zit je gelijk in het aanmeldmenu. Via de tab linksboven ga je naar het uitgebreide overzicht van alle deelsessies en aanvullende documenten. Klik vervolgens op de site aanmelden, maak een keuze uit het gevarieerde aanbod en druk op ‘verzenden’. Houd wel je mailbox in de gaten voor eventuele wijzigingen. Op het V.I.P-event ontvang je een titeloverzicht van de deelsessierondes met het lokaalnummer. (Tip: Houd altijd een extra workshop achter de hand voor in de 1e, 2e en 3e ronde; in geval van annulering). 

 Wij rekenen op je komst, dus meld je nu aan voor een dag die in het teken staat van verbinding, innovatie  en professionalisering in het mbo! Laat je deze dag grensverleggend inspireren!

Namens de programmaraad, directie en het CvB, graag tot ziens!

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren