Onno Hamburger

Inspiratiesessie Gelukkig werken door meer persoonlijk leiderschap 

Onno Hamburger is opgeleid tot psycholoog en werkt als senior trainer, coach en adviseur. Hij wordt in Nederland gezien als expert op het gebied van Gelukkig Werken en wordt veel gevraagd door kranten, tijdschriften, radio & tv over dit onderwerp. Daarnaast heeft hij al honderden mensen gecoacht in gelukkig werken en is hij auteur van de bestseller Gelukkig werken.

Gerda Bos

Werksessie 1: Zet je positieve brein in voor meer werkgeluk! (Gerda Bos)

Gerda Bos is een inspirerende trainer, coach, spreker en psycholoog. Haar specialismen zijn: het brein, persoonlijkheidsverschillen, communicatie, leiderschap, samenwerken, veranderen, zelfmanagement en loopbaanontwikkeling. Ze schreef een aantal artikelen over deze thema’s en de door haar ontwikkelde LEF-methode.

Roos Woltering

Werksessie 2: Werken aan werkgeluk door te worden wie je bent (Roos Woltering)

Roos Woltering is psycholoog, coach en trainer en heeft als missie de identiteit van de werkende vrouw te versterken. Zij wil vrouwen meer bewust maken van hun rol en positie op de werkvloer en de invloed die zij hier zelf op kunnen uitoefenen. Door hun talenten meer en bewuster in te zetten behalen niet alleen zij, maar ook de maatschappij en de organisatie, grote winst.