Nyenrode collegereeks duurzaam bouwen

Nyenrode collegereeks duurzaam bouwen

Samenwerking

Deze collegereeks is een samenwerking tussen Nyenrode Business Universiteit en Cobouw.

Tijden

5, 12, 19 en 26 november, 3 en 10 december
De colleges worden op dinsdagen gegeven. De ontvangst is vanaf 15.00 uur, de colleges starten om 15:30 uur precies en eindigen omstreeks 19:00 uur, inclusief een pauze van circa 30 minuten waarin u een lichte maaltijd krijgt aangeboden. De colleges zijn filevrij en na afloop houdt u nog een behoorlijke avond over. 
 

Locatie

Nyenrode Business Universiteit
Straatweg 25
3620 AC Breukelen.
Klik hier voor de route.

Inschrijfgeld

  • Het inschrijfgeld bedraagt € 2.195,- per persoon, excl. btw

De prijs is inclusief documentatie, koffie/thee, een lichte maaltijd en certificaat van deelname van Nyenrode Business Universiteit en Cobouw.

Contact Vakmedianet

Vragen over uw inschrijving:

088 - 5840 888, klantenservice@vakmedianet.nl 

Annuleren

Tot vier weken voor aanvang van de eerste dag kunt u kosteloos annuleren (uitsluitend schriftelijk). In geval van annulering na vier tot twee weken voor aanvang betaalt u 25% van het inschrijfgeld. Bij annulering binnen twee weken voor aanvang wordt het volledige inschrijfgeld in rekening gebracht. Uw plaats mag altijd door een vervanger worden ingenomen. Meer in de Algemene Voorwaarden van Vakmedianet bv.

Voorwaarden

Op alle aanbiedingen en overeenkomsten van Vakmedianet bv zijn van toepassing de Algemene Voorwaarden van Vakmedianet bv, gedeponeerd ter griffie van de Rechtbank te 's-Gravenhage op 24 januari 2014 onder depotnummer 5/2014. Een exemplaar van deze voorwaarden vindt u hier.