Masterclass Fusies en overnames najaar 2019

Masterclass Fusies en overnames najaar 2019

Samenwerking
Deze collegereeks is een samenwerking tussen het platform Executive Finance, Nyenrode Business Universiteit en Vakmedianet.

Locatie
Nyenrode Business Universiteit
Straatweg 25
3621 BG Breukelen
Routebeschrijving >>

Tijden
De Masterclass vindt plaats op dinsdag 15 en woensdag 16 oktober 2019 in een collegezaal van Nyenrode. Ontvangst op dinsdag 15 oktober is om 8.30 uur en het programma start om 9.00 uur. Het programma loopt door tot 20.00 uur - uiteraard met pauzes - en daarma volgt het diner. U overnacht in het eenvoudige maar comfortabele hotel op landgoed Nyenrode. Woensdag 16 oktober kunt u vanaf 7.30 uur ontbijten en het programma start om 9.00 uur en duurt tot 17.00 uur.

Inschrijfgeld
• Het inschrijfgeld bedraagt € 2.195 per persoon, excl. btw.

De prijs is inclusief een certificaat van deelname van Nyenrode Business Universiteit en Executive Finance, een halfjaar abonnement op Executive Finance, documentatie, koffie/thee, maaltijden en de overnachting. 

De colleges vinden plaats op het landgoed van Nyenrode Business Universiteit. U overnacht op de campus in een eenvoudige, maar comfortabele hotelkamer.

Trainingen op maat
Zijn er binnen uw organisatie meerdere collega’s of medewerkers met dezelfde leervraag of wilt u iedereen actief meenemen in een strategische verandering? Kies dan voor een training op maat. Samen ontwikkelen we een inspirerend leertraject dat naadloos aansluit op jullie behoeften. De leerdoelen, sprekers en te behandelen onderwerpen, oefeningen en voorbeelden stemmen we af op jullie wensen en dagelijkse praktijk.

Annuleren
Uw inschrijving is alleen schriftelijk te annuleren. U kunt tot uiterlijk vier weken voor het event / opleiding kosteloos annuleren. In geval van annulering na vier tot twee weken voor aanvang van een het event / opleiding is afnemer 25% van het inschrijfgeld (inclusief, indien van toepassing, het horeca-arrangement) verschuldigd. Meldt u zich binnen twee weken voor aanvang af, of bent u afwezig zonder annulering? Dan zijn we helaas genoodzaakt het volledige inschrijfbedrag inclusief, (indien van toepassing, het horeca-arrangement) te berekenen. U kunt bij verhindering natuurlijk altijd een vervanger van uw inschrijving gebruik laten maken. Annuleringen of plaatsvervangers kunt u doorgeven via inschrijven@vakmedianet.nl.

Voorwaarden
Op alle aanbiedingen en overeenkomsten van Vakmedianet bv zijn van toepassing de Algemene Voorwaarden van Vakmedianet bv, gedeponeerd ter griffie van de Rechtbank te 's-Gravenhage op 24 januari 2014 onder depotnummer 5/2014. Een exemplaar van deze voorwaarden vindt u hier.